For økning i vekt og muskelmasse: 7,1 kilo Big Mass Gainer

Nå får du Big Mass PRO Bag Gainer i pakning på 7100 gram!

Dette produktet er perfekt for deg som ønsker vektøkning og økt muskelmasse. Big Mass Pro fra Proteinfabrikken er fullpakket med næringsstoffer og dette er ett av markedets mest avanserte gainerprodukt. Her får du en blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner.

Big MAss Pro Gainer er testet av landets ledende styrketrenere, strongmenn og kroppsbyggere for å tilføre kroppen energi og næring for styrke og muskelvekst.

web_image-big-mass-vektokning-sjokolade-7-1-kg-1863519246

Dette sier styrkeløfter Martin Borgland Rønning om produktet:

– Ah! Typisk! Akkurat når jeg driver og skal gå ned i vekt så kommer Proteinfabrikken med en sykt praktisk pakke med gainer. Jeg har lenge bare blandet ut kreatin i gaineren, men i dette produtet har de faktisk gjort det for deg, sammen med d-ribose. Den er beriket med BCAA og inneholder også L-glutamin! I de periodene jeg bulket som hardest så blandet jeg gainer med havremel, og dette sammen med bær og en banan blir en veldig god og kaloririk frokost eller mellommåltid som man trenger.

Dette sier Strongmanknut om gainer: 

– Gainer er svært nyttig om du ønsker økt styrke og muskelmasse. Jeg mener gainer er det beste man kan drikke etter en tung treningsøkt, for da trenger man både karbohydrat og protein for at musklene skal vokse. Gainer er svært effektivt å bruke når du er i siste del av oppkjøringen mot en konkurranse eller et maksløft! Selv føler jeg at gainer er et kosttilskudd som gir best effekt for meg som strongmanutøver.

https://

Kommentarer

kommentarer