Flytende eggehvite – det perfekte treningsproduktet!

Nå kan du bestille flytende eggehvite fra Proteinfabrikken.no! Liquid Egg White er 100 % flytende ren naturlig eggehvite som kan lagres i romtemperatur i inntil 12 uker.

Produktet kommer i 1-liters flaske og kan kjøpes både som 3-pakning, 6-pakning eller enkeltvis.

Liquid Egg White inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Her får du enkelt og greit ren flytende eggehvite, så slipper du selv å knekke egg for å skille plommen fra eggehviten. Dette gjør at produktet er svært enkelt og praktisk i matlagingen i tillegg til at du får mer proteinrike måltider.

En flaske på 1000 ml tilsvarer 30 egg og produktet består av kun norske egg. Liquid Egg White er fettfri, har et høyt proteininnhold og har en nøytral smak. Produktet kan oppbevares i romtemperatur og er holdbar i 90 dager. Etter den er åpnet oppbevares flasken i kjøleskap hvor den holder seg i cirka 14 dager.

Tilsett produktet i pannekaker, smoothies, eggerøre og milkshakes. Egg har vært og er fortsatt en av våre viktigste proteinkilder. Her får du proteiner av høy kvalitet som har flere livsviktige funksjoner i kroppen i tillegg til at det er viktig for muskelbygging og vedlikehold av muskelmasse.

Prøv Liquid Egg White i dag!

 

Kommentarer

kommentarer