Fitnessdebutant Malin vant overall

Det er ingen tvil om at 18 år gamle Malin Sandvik fra Børsa har fått en flying start på sin fitnesskarriere. Hun debuterte i Sandefjord Open i høst, og ikke bare vant hun klassen sin, hun tok også med seg overall-seieren!

Malin bruker mye av tiden sin på trening, og ellers er hun student på Follo videregående skole der hun tar påbygg. Hun tilbringer også mye tid sammen med venner og familie, i tillegg til å drive med ridning.

Hvordan trener du for tiden?

– Nå som jeg trener mot NM er treningen litt annerledes enn vanlig. Da trener jeg hele kroppen med lettere vekter og mer kondisjonstrening. Til vanlig trener jeg vanligvis fire dager i uken hvor jeg varierer med lettere vekter og flere repetisjoner, og tyngre vekter og færre repetisjoner. Når jeg har trent mot bikini fitness har fokuset vært på rumpe, bakside lår og skuldre.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?

– Jeg spiser egentlig det meste av helt vanlig mat – både taco, kylling, havregryn, speltlompepizza og så videre. Jeg spiser det som passer ut i fra hvordan dagen ser ut.

Hvorfor valgte du å konkurrere i fitness?

– Jeg har lenge tenkt på at det ser spennende og morsomt ut, og bestemte meg for å komme på uttaket til Team Invicitus. Og så var jeg så heldig at jeg fikk komme med!

Hva er målene dine innenfor fitness?

– Målet på NM er selvfølgelig seier. Det er mange gode utøvere som skal konkurrere, og jeg kan se for meg at det blir tøff konkurranse.

Hva er det som motiverer deg?

– Å se resultater og å oppnå målene som jeg setter meg. 

Er det noen som fortjener en ekstra takk i forbindelse med fitnessoppkjøringen?

– Jeg vil takke familien min som støtter jeg i konkurransesesongen, ElitePT for at jeg fikk bli en av utøverne deres og coachen min Kine Paola Sæter.

????// #elitept #teaminvictusfkk #legacytrondheim #8weeksout #coachkine #bikinifitness

A post shared by MALIN SANDVIK (@malin_sandvik) on

Kommentarer

kommentarer