Ferie er ferie, men…

bilde

Long time no see! Hvordan går det med dere? Jeg håper dere nyter sommeren og alt den har å by på. Selv befinner jeg meg for tiden på hytta og koser meg med grillmat, båtkjøring og turer i det fine været. Innimellom sommerjobben og alt det andre prøver jeg å holde formen vedlike ved å få unnagjort noen treningsøkter. Jeg vet at mange av dere ikke liker å tilbringe tid inne på svette treningssentre nå om sommeren, og jeg tenkte derfor å komme med noen alternative treningstips som kan utføres hvor som helst, uten behov for noe fancy utstyr – alt du trenger er et par joggesko og en stor flaske med vann.

Øvelser som sit ups, pull ups, push ups, utfall og squats er helt genial i den forstand at du bare trenger deg selv som redskap. Sett stoppeklokka på 20 min og utfør så mange runder så mulig med 10 repetisjoner på hver øvelse – jeg lover deg at du vil bli god og svett! Eventuelt kan du ta deg en fjelltur, spille volleyball eller svømme noen lengder i sjøen. Det er mange måter å holde seg aktiv på som ikke inkluderer vektstenger eller mye utstyr.
Husk forøvrig at ferie er ferie, og at en ukes fravær fra treningen ikke nødvendigvis trenger å være negativt. Alle har gått av en pause innimellom, kanskje kan noen late dager på stranda til og med hjelpe deg med å samle energi til et enda bedre trenings-comeback. Aktiv eller ei; nyt ferien. Hverdagen kommer så alt for fort tilbake 🙂

Kommentarer

kommentarer