Ferdiglaget proteinshake

Denne drikkeklare proteinshaken er perfekt som et mellommåltid på farten, på jobb eller i forbindelse med trening.

Proteinfabrikkens Protein Shake har et høyt innhold av protein mens karbohydratinnholdet er redusert med 70 prosent. Protein Shake inneholder kun kvalitetsprotein fra melk. Melkeprotein er den beste kilden til essensielle aminosyrer, dette støtter restitusjon og muskelbygging effektivt. Melkeprotein inneholder både myseprotein som er raskt opptaglige protein og kaseinprotein som tas opp langsommere i kroppen.

Dette gjør Protein Shake velegnet nærmest til enhver anledning.  

Etter trening vil de raske proteinene gå inn og støtte muskelvekst og restitusjon umiddelbart. Når kroppen har benyttet seg av dette 1-2 timer, så har kaseinproteinet blitt brutt ned i tarmen og føres ut i blodstrømmen. Dette skjer omtrent ved samme tidspunkt som når det er tomt for myseprotein. Dette gir en unik og kontinuerlig tilførsel av protein som bidrar til at muskelbygging effekten opprettholdes over lengre tid.

Du får i deg hele 42 gram protein per flaske, og proteindrikken er helt uten tilsatt sukker og lavt på fett. Protein Shake kommer i 3 ulike smaker: Sjokolade, Jordbær og Vanilje og smaker best kald!

 

Kommentarer

kommentarer