Fantasisk start på 2015!

Skjermbilde 2015-01-25 kl. 11.03.36

Hei!

For en fantastisk start det har vært på 2015! Nyttårsaften satte jeg meg på flyet til Sør-Afrika, for å delta på treningscamp i Stellenbosch. Trening, sol og varme er en herlig kombinasjon. Dagene har stort sett bestått av 2-3 treningsøkter, mat og restitusjon ved bassenget mellom øktene. Kunne ikke livet bare være sånn? Stellenbosch er stedet verdenseliten i friidrett drar til. Det var utrolig motiverende og se hvor sterke og dedikerte utøverne er. Jeg må innrømme at å stå side om side med verdensrekordholder gir et ekstra boost i egen trening, og jeg hadde mange gode treningsøkter med høy intensitet.

Etter 16 dager var det dessverre tid for hjemreise, og jeg landet i København lørdag 17/1, just in time for å jeg kunne være med på det internasjonale stevnet Copenhagen Weightlifting Cup (CWC) på søndagen. Dette stevnet var for meg et rent treningsstevne, og ikke noe jeg har lagt opp treningen etter, jeg skulle derfor ta det etter dagsformen.  Var rimelig trøtt og sliten søndag morgen, men da jeg kom i gang med oppvarmingen var det akkurat som at kroppen kviknet til ! Kanskje var det på grunn av konkurrenter med god energi, eller kanskje var det publikum? Hva vet jeg, det var i hvert fall noe som lå i luften og som fungerte. Mitt først løft i snatch på 69 kg satt fint og ble derfor enige med coach om å øke til 73 kg. Det gikk også bra så vi bestemte like godt å øke til personlig rekordforsøk på 76 kg.  Den satt litt frempå, men klarte jeg å styre den, og den ble godkjent. Utrolig god følelse. I neste øvelse clean & jerk ville jeg starte med 85 kg, som satt lett.  Økte derfor til 90 kg som også gikk lett. Dermed var det klart for et nytt personlig rekordforsøk på 94 kg.  Litt dårligere teknisk, så det var tungt å komme opp, og jeg var litt ute å  ”danse” med vekten, men klarte heldigvis å stabilisere og vise dommeren at jeg hadde kontroll, dermed fikk jeg godkjent den også! Med dette endte jeg med en total på 170 kg! En ny personlig rekord jeg ikke kunne vært mer fornøyd med. Det var klar for premieutdeling og jeg hadde ingen anelse om plassering ettersom stevnet kjører på poeng og alle konkurrerte mot alle.

Da jeg forstod at jeg hadde fått førsteplass var jeg helt i skyene!

Kommentarer

kommentarer