Få bedre resultater med vektvest

En vektvest er et genialt verktøy der du selv kan fjerne eller legge til små vekter samtidig som du har frie hender og armer når du trener. Dette er treningsutstyr som passer perfekt på hjemmegymmet!

I tillegg kan flere i husholdningen benytte seg av en slik vektvest, nettopp fordi man kan ta av og på vekter ved behov. Den smarte vektvesten tar minimalt med plass og kan enkelt fraktes i bilen når du skal til fjells eller ha noen økter på hytta med litt ekstra motstand.

Trening med vektvest kan piffe opp både styrkeøvelser og kondisjonsøkter.

En vektvest kan brukes til gå- og løpeturer, og til ulike styrkeøvelser som for eksempel pullups, airsquats, armhevinger og utfallsvarianter. Vektvesten er også helt super å bruke når du jobber med spenst og eksplosivitet. Med ekstra vekter får du enkelt ekstra motstand som øker intensiteten og som bidrar til at du får en mer effektiv treningsøkt og bedre resultater! Musklene dine må jobbe mer i tillegg til at du forbrenner flere kalorier.

En god vektvest sitter godt og stabilt på kroppen, og det er enkelt å fordele den ekstra vekten rundt på overkroppen. 

Hos Proteinfabrikken finner du bestselgeren Weight Vest Power fra Abilica med 20 kg ekstra tyngde. Dette er en vaskbar vest der vektposene er laget av nylon og inneholder jernsand på 0,5 kilo. Til sammen veier alle vektene 19 kg, og selve vesten veier 1 kg.

Proteinfabrikken kan også tilby Ompu Vektvest som til sammen veier hele 30 kg når man bruker alle vektene. Hver vekt veier cirka 1 kg og vesten er utstyrt med solide borrelås rundt magen og ryggen som gjør at den sitter bekvemt og stødig.

Treningsøkt med vektvest – 8 øvelser, 3 runder med 40/20-intervaller (jobb i 45 sekunder og ha 15 sekunder pause mellom hver øvelse). Ha 1 minutts pause mellom hver runde.
Øvelser:
1) Knebøy
2) Pushups
3) Jumping Jacks
4) Alternerende utfall
5) Dips
6) Pushups
7) Tåhev
8) Burpees

Kommentarer

kommentarer