Få bedre med effekt med Muscle Stack

Nå får du en skikkelig kraftpakke med en sammensetning av produkter for å gi deg bedre effekt av styrketreningen din. Sjekk ut Muscle Stack fra Proteinfabrikken!

Denne geniale pakkeløsningen er utviklet i samarbeid med ledende utøvere innen styrkesport og kroppsbygging som har mange års erfaring med bruk av kosttilskudd. Stacking betyr å kombinere flere forskjellige produkter for å oppnå bedre effekt enn en høy dosering av et enkelt produkt.

Med Muscle Stack får du den mest effektive pakken med godkjente og trygge produkter som sikrer deg endre bedre treningsresultater. I pakken finner du 1 x 500 gram Kreatin, 1 x BetaTor 180 kaps, 2 x Testo-Pro 32 tabletter og 1 x D-ribose 150 tabletter.

Kreatin er det mest veldokumenterte kosttilskuddet som finnes på markedet i dag. Her har du et prestasjonsfremmende kosttilskudd som har positiv effekt på evnen til å utvikle både maksimal styrke og til å gjenopprette energinivået i muskulaturen etter en belastning. Både idrettsutøvere og vanlige mosjonister, nybegynnere og godt erfarne treningsentusiaster, kan oppleve god og effektiv fremgang i styrke med tilskudd av kreatin. Dette er kosttilskuddet som bør stå øverst på listen når du er ute etter styrkeøkning eller eksplosivitet.

D-Ribose er et tilskudd som øker effekten av kreatin og raskt gir positive resultater i styrke og utholdenhet. D-Ribose øker opptaket og innlagringen av kreatin i muskulaturen og er ment å kombinere med kreatin for å øke kreatineffekten.

Testo-Pro er en aktiv testobooster som øker ditt naturlige testosteronnivå. Her er det klinisk testet innhold med dokumentert effekt. Tål mer trening, restituer raskere, øk muskelmasse og oppnå en generell økt velvære av naturlig høyt testosteron!

BetaTor er et aminosyretilskydd og studier av BetaTor ar vist en direkte sammenheng mellom økt styrke og muskelmasse. Dette fungerer som signaltrigger i muskelcellene for å holde igjen mer nitrogen enn den skiller ut og nettoeffekten er at muskelcellene tilpasser seg raskere treningsstimuli ved å bli større og sterkere.

Opplev muskelvekst i praksis med Muscle Stack!

 

Kommentarer

kommentarer