Få bedre matkontroll med Food Bag

Et sunt og næringsrikt kosthold med passelige porsjoner krever god planlegging. Enten om målet er å gå ned i fettprosent, bygge muskler eller øke vekten kan mealprepping være smart. 

For best mulig resultat er det lurt å kunne sette trening og spising i et system som du skal holde over tid. Med Food Bag og Food Box fra Proteinfabrikken blir det enklere å planlegge matinntaket.

Masse plass
Med Food Bag fra Proteinfabrikken får du hele 6 matbokser + shaker. Det er ikke alltid lett å få spist alt du trenger når du er på farten. Med gode forberedelser kan du lage mer mat, og lage mat til flere måltider når du først skal sette av tid til matlaging. Bruk Food Bag på skolen, jobb og på turer når du skal sitte lenge på tog eller i bilen, eller du skal henge i parken eller gå en lang tur i fjellet. Matboksene som følger med bagen tåler selvfølgelig å bli varmet opp i mikrobølgeovn.

Praktisk
Food Bag er en spesial-isolert bag som gjør at maten du plasserer i baggen holder sin egen temperatur over lengre tid uten å påvirkes av utetemperaturen. Bruker du kjøleelementer i tillegg, vil den i praksis holde mat, frukt, grønnsaker og drikke avkjølt i mange timer. Med andre ord fungerer Food Bag som en kjølebag. Her har du en robust matbag som er både praktisk og effektiv!

Kommentarer

kommentarer