Endelig er jeg Norges sterkeste mann! (Se video)

string(37) "Failed to decode the response as json"

22095814380_8281aba570_c

Da var det igjen tid for årets viktigste nasjonale konkurranse i vektklasse strongman!

Dette er en konkurranse hvor jeg har vært den evige andreplass, med hele tre andreplasser. Det var derfor ingen tvil om hva som var eneste godkjente resultatet for meg denne gangen, og det var å stå øverst på pallen ved slutten av konkurransen.

Ikke bare klarte jeg dette målet, men jeg dominerte konkurransen ved å vinne alle øvelsene!

22294379131_f9be6ff7bf_c

 

Jeg er ekstremt fornøyd med hvordan denne dagen endte, og noe som gjorde det hele ekstra bra var at treningskompis og felles Proteinfabrikken-atlet Tim Enersen (som har vært den evige 2. plass i -90) klarte også endelig å kapre førsteplassen i sin respektive vektklasse.

Da oppvarmingen var igang og tiden for konkurranse startet å nærme seg, merket jeg at adrenalinet og fokuset var på vei til å komme der det skulle! I mitt hode var det ingen tvil om hvordan denne dagen skulle ende.

Første øvelsen var en løpemedley med farmers og sandsekk, som for meg skulle være en veldig god øvelse. Jeg vant denne øvelsen komfertabelt, men sliter litt med en sår venstre achilles som jeg må få orden på til VM.

De neste øvelsene var dekk, pressmedley og stein hvor jeg klarte å kapre førsteplassen i samtlige. Til slutt var det markløft for maks, og jeg merket at adrenalinet kom skikkelig! Selv om jeg allerede før denne øvelsen hadde sikret seieren, ville jeg gå ut med en personlig rekord! 240, 260 og 280 kilo gikk fint opp selv om jeg syns det var seigere fra bunn enn det er på trening.

markløft bilde

Det var tydelig at de forrige øvelsene samt EM forrige helg hadde tatt noe energi ut av ryggen. Neste løftet var 300 kilo og det gikk opp selv om det føltes seigt. Etter det ble 315 kilo lagt på stangen, noe som var 5 kilo over min gamle pers. Adrenalinet kom, og jeg løftet 315 kilo cirka like lett som 300! Neste løft ble 320 kilo da en annen også klarte 315 kilo. Jeg var en halv centimeter fra å få det over knærne, som for meg betyr at jeg vil klare løftet.

Dessverre merket jeg det strakk litt mer i ryggen enn ønskelig, og jeg valgte å slippe stangen istedenfor å risikere noe.

Selv om jeg ble stående med en pers på 315 kilo som jeg er veldig fornøyd med, er jeg ganske selvsikker på at 320 kilo hadde gått om det stod om seieren!  

Kommentarer

kommentarer