Endelig er de her: minibands fra Better Bodies

Treningsmerket Better Bodies er et anerkjent treningsmerke som leverer både treningstøy og treningsutstyr. Hos Proteinfabrikken finner du et stort utvalg av produkter fra Better Bodies og nå har vi fått inn de populære minibands-strikkene!

Minibands fra Better Bodies består av 3 ulike strikker med 3 ulike motstander (lett, medium, hard). Strikkene leveres i en delikat bærepose.

Minibands er det perfekte treningsverktøyet når du ønsker litt ekstra belastning uten at du er avhengig av treningsvekter. Minibands fra Better Bodies er i 100 % latex-materiale.

Strikkene egner seg godt til både oppvarming og som et redskap i hoveddelen av en økt. 

Minibands tar minimalt med plass og passer ypperlig til for eksempel hjemmetrening eller til økter når du er på ferie. I tillegg er minibands-trening skånsomt og du kan bruke strikkene til å gjøre ulike øvelser både lettere og tyngre. Prøv for eksempel knebøy med minibands rundt knær eller pushups med minibands rundt albuene.

De siste årene har det blitt superpopulært med minibands-trening – og det med god grunn. Bare prøv selv med minibands fra Better Bodies!

Kommentarer

kommentarer