Endelig: Black Friday er i gang + livesending

Årets store salg er i gang hos Proteinfabrikken.no. Nå får du 20-60 prosent på nesten alt i kategoriene kosttilskudd, treningsklær, treningsutstyr og tilbehør. 

Proteinfabrikken er av Norges største nettbutikker for helsekost til aktive nordmenn. Her finner du treningstøy for han og henne fra kjente varemerker som Better Bodies, Gasp og Gorilla Wear. Trenger du nye løftesko bør du sjekke ut utvalget fra eksempelvis Nike og  Adidas. Innenfor kategorien treningsutstyr kan du gjøre mange kupp hvis du trenger nye treningsstrikker, vektvest eller miniband. Sjekk ut utvalget innen for kosttilskudd for å finne proteinpulver, BCAA, barer, energidrikker, vitaminer og mineraler. Det er også en egen matvare-kategori hvor du finner flytende eggehvite, kalorifrie dressinger og siruper og smarte sukkererstatninger for å nevne noe.

Sjekk ut Proteinfabrikken.no nå for å sikre deg de beste tilbudene. Black Friday er perfekt for å fylle opp med smarte produkter til deg med en aktiv livsstil. Dette er også tiden for å handle sporty julegaver, enten det er til deg selv eller noen du er glad i.

I tillegg kjører Proteinfabrikken i gang med en maratonsending på Facebook. Flere av utøvere fra Pf Powerteam kommer til PB Black Friday Live for å snakke om konkurranseforbredelser, sine siste konkurranser, kommende konkurranser og mye annet.

Koble deg på klokken 10.45 på denne lenken og heng med utover dagen!

Kommentarer

kommentarer