– En god start Norges Strongman Cup!

Jeg begynte sesongen knallbra med en 5.plass i et veldig tøft felt med 19 utøvere. Her fikk jeg 7 poeng som gjorde at jeg fikk en god start i cup-sammendraget.

I NSC Troms visste jeg at det ville bli litt vanskeligere da den konkurransen inneholdt mange grepsøvelser. Jeg er sterkere i kroppen og skuldre enn i underarmene. Jeg var relativt heldig at jeg kom meg greit gjennom øvelsene uten å skade meg og fikk en grei 8.plass. Etter to stevner var jeg på 6.plass med 11 poeng – det er jeg fornøyd med!

Neste konkurranse er NSC Hedmark 15.juni.

Her er det forsåvidt bedre øvelser for meg enn i NSC Troms, men det er flere utøvere og jevnere konkurranse. Det kan bli vanskelig å få gode poeng. I NSC Hedmark er jeg veldig avhengig av at formen klaffer. Det blir ikke lett da dette er tredje konkurransen på 6 uker, men jeg er positiv og gleder meg! Klarer jeg 10.plass eller bedre er jeg mest sannsynlig kvalifisert til Norges sterkeste mann finalen (topp 12 er kvalifisert etter fire cup-stevner.)

Jeg kommer ikke til å stille på det fjerde cup-stevne som skjer på Fefor i august. Det er av den enkle grunn at jeg prøver å få 3 måneder oppkjøring til finalen, om jeg blir kvalifisert da. Det er litt risikabelt, men tror det blir veldig bra om jeg klarer å kvalifisere meg.  Årene før har jeg vært på stevne tre uker før og fem uker før finalen. Det har ikke vært optimalt.

Følg med videre!

Foto: @isaktheblackone @espensfoto

 

 

Kommentarer

kommentarer