En ekte manndomsprøve – Bring it!

image001

Heisann alle sammen!

Nå erklærer jeg hvert øyeblikk hinderløpsesongen 2015 for startet! Søndag 1.februar går nemlig startskuddet for Tough Guy – the original i Wolverhampton! For de fleste blir det en skikkelig manndomsprøve – det er nemlig noe sånt som under20% damer og over 80% menn – men som ekte viking gleder jeg meg til å vise engelskmennene at vi norske damer også kan gjennomføre med stil!

Dog må jeg vel innrømme at jeg tar den ”enkle” utveien, og stiller i våtdrakt med korte armer og bein. Løypa består av 1,5 mil med 35 hindre – og en haug av disse hindrene er i vann dekket med is! Blir uansett ingen dans på roser, og jeg velger våtdrakt for i det minste å klare å fullføre – om det blir med stil eller ikke kan jeg vel ikke helt være trygg på, men jeg håper i det minste jeg får med meg en medalje hjem!

Det legges daglig ut bilder fra løypa nå, og været varierer fra + 8-10 grader og sol, til -2 og regn med is på vannene. Hindrene er gigantiske, men likevel skal de være overkommelige – dog er det som sagt et par heftige vannhindre, bl a et under/over tømmerstokker i vann som kommer til å bli krevende. Og det skal også være et torturkammer der, med både strøm og annet morsomt i.

image002

Vi startet som 3 nordmenn som skulle forsvare Norges ære, men har så langt også endt opp med 2 nordmenn til, så 5 staute vikinger er snart klare til dyst! Planen er som følgende –sosial kos på lørdag, heftig innsats i løypa på søndag og feiring med medaljer om halsen søndag kveld!

For de som er interessert kan dere ta en titt på denne videosnutten, der dere bl a får sett Mr Mouse himself in action – Mr Mouse er altså mannen bak denne galskapen som regnes som hinderløpenes vugge – og han ser ikke på seg selv som en sadist, men heller som en ”provider of fear!”

Ønsk oss lykke til, så håper jeg at jeg har noen awesomme bilder å viser dere når vi kommer tilbake!

KlemMari

Kommentarer

kommentarer