En drøm er gått i oppfyllelse

I løpet av de siste ukene har det vært mye som har skjedd og flytteprosess er et av nøkkelordene for denne perioden. Sammen med samboeren min har vi nå flyttet fra en Oslo-leilighet og inn i et hus med dobbelt så mye plass. Og det er nettopp i dette huset en drøm nå har gått i oppfyllelse.

Her har vi nemlig laget vår eget treningsrom med stativ, stang og vekter!

I tillegg har vi masse annet treningsutstyr som for eksempel noen manualer, ab wheel, massasjeruller, pilatesball og kettlebells for å nevne noe. Så har jeg også sneket inn en tredemølle.

Jeg er virkelig kjempefornøyd og har allerede tatt et par økter i det ferske hjemmegymmet. Både jeg og samboeren min jobber som personlige trenere på senter, men det betyr ikke nødvendigvis at vi alltid får trent når vi er der, eller at vi er der hver eneste dag. Og noen ganger er det også veldig deilig å ha muligheten til å virkelig stenge resten av verden helt ute og bare være i sin egen verden når man trener uten å bli avbrutt av andre eller irritere seg over at diverse treningsutstyr er opptatt.

Nå trenger man selvfølgelig ikke både rack, stenger og tonnevis med vekter for å trene hjemme.

Alt man trenger er jo sin egen kropp og med det som utgangspunkt er det uendelige muligheter for å være i aktivitet. Men jeg tror nok mange kan bli litt ekstra motivert om de har satt av noen kvadratmeter eller et eget rom til å trene i. Hvis det i tillegg er litt treningsutstyr der som man har brukt noen kroner på, så kan jo det også være motivasjon til å trene for å faktisk bruke det man har kjøpt.

I fremtiden håper jeg også at andre skal få kunne dratt nytte av at jeg har treningsmuligheter hjemme, enten i form av personlig oppfølging eller gjennom arrangerte boot camps og lignende i nabolaget.

Hjemmetrening er i alle fall noe jeg har stor tro og sammen med en personlig trener får man virkelig tilrettelagt individuell effektiv trening, enten om det da skjer i ditt eget hjem eller i et hjemmegym hos PT-en.

Kommentarer

kommentarer