Du får den kroppen du fortjener

CB

Det er et godt tegn på at det nærmer seg sommer når omtrent samtlige ukeblader presenterer vidunderkurene som lover deg six pack på rekordtid og en rumpe som vil få enhver mann til å snu seg. Vi alle vet jo egentlig at disse kurene ikke holder opp til sine lovord, men likevel er det flere og flere som hiver seg på i håp om å finne frem til en akseptabel sommerform.

Når tiden først er inne og bikinien skal på er vi imidlertidig snare med å finne unnskyldninger på hvorfor muffintoppen enda ikke er forsvunnet og på hvorfor rumpa ikke er like stram som ønsket. Populære grunner å legge skylda på er dårlige gener, lav forbrenning eller den gode gamle tidsklemma.

Kanskje det er på tide at unnskyldningene legges til side og at en endelig innser at den formen man har oppnådd er et resultat ene og alene bestående av alle de valgene en har tatt gjennom det siste året. Det var jo tross alt du som allerede i slutten av januar valgte å drite i nyttårsløftet om å spise sunnere, og når alt kommer til alt var det du som valgte å bli sittende i sofaen i stedet for å komme deg på trening.

Det er ikke de to siste ukene før sommeren som gir utslag for hvordan du kommer til å se ut på stranda, det er alle de månedene før. Du får enkelt og greit den kroppen du fortjener, så om du ønsker en sunn og muskuløs kropp: ikke sats på vidunderkuren, men gjør deg fortjent for den. Stikk på trening, løft vektene og spis maten din. Ikke i morgen, ikke neste uke – nå.

– Caroline Brandt

Kommentarer

kommentarer