Dette er kosttilskuddene som gjør meg sterk

Skjermbilde 2014-08-10 kl. 17.27.33

 

Jeg bruker mellom 10 – 12 forskjellige produkter for å få optimal fremgang, raskere restitusjon og bedre treningsøkter! Når jeg snakker om produkter da mener jeg forskjellige typer kosttilskudd som proteinpulver, kretin og lignende. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og opplevelser rundt de forskjellige produktene. Det er viktig å få frem at dette er slik jeg opplever de ulike produktene og hva de gjør for meg. Gjerne still spørsmål i kommentarfeltet.

MUTANT BCAA 9.7

Skjermbilde 2014-08-10 kl. 17.38.44

 

De to siste årene har jeg brukt aminosyrer som ett hjelpemiddel i min strongman-satsing. Jeg bruker MUTANT BCAA 9.7. Den inneholder flere forskjellige typer aminosyrer som skal være bra for å få økt muskelvekst, bedre utholdenhet og ikke minst bedre restitusjon. Jeg har erfart alle disse fordelene etter jeg begynte på MUTANT BCAA 9.7. Den er i pulverform og blandes i vann. Den smaker utrolig godt, frisk eple smak. Jeg bruker å ta den under treningsøkten. Siden jeg trener lenge (3 timer hver gang), har jeg opplevd at det er godt med litt proteiner i den form av aminosyrer, slik at jeg ikke går tom for energi. Jeg kombinerer denne drikken MUTANT BCAA 9.7 med CarboRizer slik at jeg får rask energi i form av karbohydrater. Når jeg gjør dette holder jeg ut i 3 timer med knalltung trening!

Om kvelden liker jeg også å blande meg ett glass med MUTANT BCAA 9.7 for å dekke mitt dagsbehov av aminosyrer. Når man trener og blir større en det som er vanliger det ekstremt viktig med kosttilskudd og spesielt da proteiner og aminosyrer. Jeg synes at det har vært lettere å få økt muskelmassen ved jevnlig inntak av MUTANT BCAA 9.7.

Creatine Monohydrat

Skjermbilde 2014-08-10 kl. 17.39.13

 

Jeg bruker Creatine Monohydrat fra Proteinfabrikken. Jeg har prøvd mye forskjellige creatine gjennom 5 år og Creatine Monohydrat fra Proteinfabrikken er den som har gitt meg best effekt. Jeg er ikke så tilhenger av kre-alkalyn. Den binder ikke vann slik som Monohydrat gjør. En av hovedgrunnene til at Creatine Monohydrat er så bra for kroppen er fordi den binder vann. Får du mer vann i musklene blir du sterkere, eksplosiv og du kan yte lengre ved høy belastning. Hver 6. uke tar jeg 1-2 uker pause fra creatine. Jeg mister gjerne litt fremgang når jeg ikke bruker creatine, men jeg må ha små pauser fra den slik at jeg får best effekt til rett tid. Som for eksempel i oppkjøringen til en strongmankonkurranse.

Når jeg bruker creatine så pleier jeg ofte å klare en ekstra rep på ett treningssett. Jeg føler også at det er trykk i kroppen og at max-løftene mine går mye hurtigere. Det er flere ungdom som sliter med å legge på seg muskler og creatine vil hjelpe deg med det. Hvis man skal ha sommerformen så er det greit å være av creatine, men resten av året er det store fordeler. Man blir fortere stor og får bedre treningsøkter. Jeg tar creatine i hver eneste proteinshake og i pre-workouten, dvs 4 ganger dagen. Cratine har hjulpet meg mye, så prøv det du også.

Testo-Pro

Skjermbilde 2014-08-10 kl. 17.39.43

 

Testo-pro er en blanding av naturlige råvarer som skal bidra til å øke din testosteron produksjon. Testo-pro har jeg gått på siden den kom ut, dvs snart 1 år. Testo-pro er ikke som creatine eller pre-workout. For hvordan skal man vite at den virker? Den virker ikke med en gang, men etter 1- 2 uker vil du merke at du får høyere forbrenning, du må spise mer for å holde vekten. Du svetter mer, og du får faktisk litt mer «hissige» treningsøkter. Det er som å bli 15 år igjen, du må spise mer og du vokser som ugress. Jeg har hatt så god fremgang siden jeg begynte på den at jeg kan sterkt anbefale Testo-pro. Det som er gøy med Testo-pro er at det ikke er Testo-tilskudd, noe som er ulovlig, men det er naturlige råvarer som booster din produksjon. Hvorfor vil man ha høyere testo, jo fordi testosteron er så avgjørende for deg om du skal bygge muskler. Det er en grunn for at menn har mer muskler enn damer, det er fordi vi har testosteron. Ved 30 årene så begynner testosteron produksjonen din å bli svakere, så testo-pro kan være ekstra bra for de voksne. Skal du ha optimal fremgang og resultat så bør du bruke Testo-Pro.

Dette var mine tanker og erfaringer av disse 3 kosttilskuddene. Jeg kommer til å skrive om flere produkt i neste innlegg.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer