Dette er genseren «alle» vil ha

Skaff deg storfavoritten fra Better Bodies: Performance LS hood – en lett og komfortabel treningsgenser som passer til så mye mer enn tøffe treningsøkter.

Performance LS hood har perfekt passform kombinert med pustende effekt som gir maksimal funksjonalitet. Her har du et plagg du fint kan bruke til treningsøkter, både innendørs og utendørs, og til hverdagsbruk når du rusler rundt i byen med jentene, eller kombiner genseren med en kul blazer som jobbantrekk. Performance LS hood er en genser som fort blir en favoritt i garderoben!

Med en slim passform og et materiale som består av 93 prosent polyester og 7 prosent elastan er genseren en drøm å ha på seg.

Performance LS hood har en stilig Better Bodies logo på venstre bryst og ned høyre arm. Dette er en bestselger med et snitt som fremhever fysikken som fungerer perfekt til både trening og hverdags. Performance LS hood er tilgjengelig i fargene Graphite Melange og Black.

 

better-bodies-performance-ls-hood-graphite-melange-better-bodies-woman-6.jpg

better-bodies-performance-ls-hood-blackgrey-better-bodies-woman-3.jpg

better-bodies-performance-ls-hood-graphite-melange-better-bodies-woman.jpg
Better Bodies er et kjent og populært merke blant fitness- og treningsentusiaster. Dette er en av de ledende leverandørene av treningstøy og tilbehør i Skandinavia og Europa. BB leverer funksjonelle gymklær utviklet med høy kvalitet og stilig design som inspirerer og inviterer til en aktiv livsstil. Plaggene fra Better Bodies har i flere år vært førstevalget til atleter som trener på gym og hos Proteinfabrikken finner du et stort utvalg av fresht treningstøy for både kvinner og menn.

Kommentarer

kommentarer