Dette bør du ha med på utendørs trening

Få tipsene som løfter utetreningen din til nye høyder!

Med lysere dager, varmere temperaturer og ikke minst sommerferie er det mange som trener mer utendørs. Rundt om i Norge er det både treningsparker og lekeplasser som passer perfekt når du vil kombinere en treningsøkt med frisk luft og sol. Med ulike stativ, benker, kasser og lignende er det ikke noe problem å få trent hele kroppen. Har du ikke noe utstyr eller treningsstativ i nærheten så kan du også få gjort ganske så mye med basic kroppsvektøvelser uansett hvor du måtte befinne deg.

Enten du trener pullups i en Tuftepark, utfører box jumps på en forhøyning på lekeplassen eller kjører motbakkeintervaller, så har Proteinfabrikken tips til utstyr og praktisk tilbehør som passer perfekt til utendørs treningen. 

Water Jug 2,2 Liter ,1,3kg
Proteinfabrikken tar hydrering på alvor med den råeste drikkeflaska på markedet! Med hele 2,2 liter trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for drikke på varme sommerdager. Water Jug kan brukes både som drikkeflaske og som shaker. Dette er uansett et produkt som holder lenge med et knallbra og slitesterkt PETG-materiale. Water Jug er også genial å ha i bilen, på langtur i marka, i parken og på stranden. Med andre ord; Water Jug er allsidig i bruk og har mange bruksområder. Produktet er tilgjengelig i tre ulike farger: Klassisk Hvit, Militærgrønn, Gjennomsiktig Gun Smoke.

Treningshansker
Få et bedre grep rundt stenger i treningsparkene eller hvis du løfter på tømmerstokker og vedkubber med smarte treningshansker. Samtidig vil du beskytte hendene dine mot træler, fliser og lignende. Med treningshansker i slitesterkt materiale kan du ta i mer og sikre maksimal ytelse og komfort. Hos Proteinfabrikken finner du både standard Unisex-treningshansker samt Better Bodies Training Gloves for kvinner.

Food Bag

Med Proteinfabrikkens Food Bag kan du enkelt ta med deg dine planlagte måltider uten å være bekymret for at maten blir ødelagt eller most. I bagen følger det med hele 3 matbokser i tillegg til at det er god plass til kjøleelementer og shaker. Det er selvfølgelig mulig å bruke denne bagen til å oppbevare andre smarte ting du vil ha med deg ut. Denne er rett og slett genial de dagene du skal kombinere en utendørs treningsøkt og du skal rett videre til neste avtale, eller bare vil fortsette å nyte utendørslivet med et herlig restitusjonsmåltid etter treningen. Bagen er også ekstremt praktisk og genial til generell turbruk, enten du har planlagt å henge på stranden, ta lunsjen ute i skogen eller skal på biltur.

Treningsstrikker
Både minibands og lengre strikker er genialt å bruke til utetrening og hjemmetrening, eller du kan ta de med i feriebagen. På Proteinfabrikken.no finner du flere ulike treningsstrikker i ulike lengder og materiale. Med treningsstrikker er det enkelt å tilpasse motstanden i øvelsene slik det måtte passe deg. Uansett er treningsstrikker et genialt treningsverktøy som kan brukes til å gjøre øvelser både enklere og tyngre. I tillegg tar det minimalt med plass, gir mange øvelsesmuligheter og er meget praktisk å ha med til utetrening.

Kommentarer

kommentarer