– Det er rett før jeg gir opp

Nå som jeg gjør noe uten for komfortsonen min, noe jeg egentlig ikke brenner for, merker jeg at det er utrolig lett å få negative tanker.

Jeg er snart i mål, men det er lett å gi opp.

Jeg er strongmanutøver og har alltid synes det er lett å trene mot det. Nå er det off-season, og da pleier jeg alltid å gå litt ned i vekt for å få en boost senere når jeg trenger å gå opp i vekt. Tidligere har det vært snakk om 3-4 kilo. Denne gangen skulle jeg prøve noe litt nytt, nemlig å gå ned minst 8 kilo Samtidig som jeg skulle ned i vekt ville jeg utfordre meg selv på å klare 3km løping så nærme mulig tiden 15 minutter.

Jeg har gått ned i vekt siden Norges sterkeste mann konkurransen som var i oktober. Det går veldig greit for seg. Nå veier jeg 116 kilo og startvekten var 123 kilo, og jeg hadde klart allerede 3 km løping på tiden 17.34.

I november hadde jeg en neseoperasjon som ga meg en ufrillig pause i fremgangen.

Nå er jeg kommet igang igjen og jeg har fortsatt klart å gå ned i vekt. Løpingen er ikke så bra som den burde være og jeg skal kun gjøre dette frem til jul.

Jeg forstår at folk gir opp! Tidligere har jeg aldri hatt motivasjonproblemer på trening, men nå har jeg det og jeg skjønner at folk opplever utfordringer knyttet til å utføre treningsøkter. Grunnen er så enkel: Er det uinteressant og kjedelig så er det utrolig lett å gi opp. Slik som min trening er nå er det sykt gøy å løfte vekter, fordi jeg synes det gir mening og er gøy, men å løpe føles bare kjedelig og lite fornuftig.

Hvorfor tenker jeg at løping ikke er fornuftig?!

Jo det er fornuftig, men nå som jeg har løpt og blitt slankere, så er jeg også blitt svakere. Så nå begynner tvilen å komme: er det verdt det?

Før var jeg sterk og kraftig. Nå er jeg svak og heller ikke tynn, bare mindre. Likevel har jeg troen. Jeg ville bare dele at det er lett å gi opp og at jeg forstår at andre også synes det. Jeg kommer til å se bra ut eller mer ripped når jeg går ned 2 kilo til. Det håper jeg på. Da er jeg ikke bare svak , da er jeg ihvertfall i form. Jeg satser på noen før-og-etter-bilder til jul.

Jeg vet jeg klarer målet med å komme i form, men jeg er usikker på om jeg klarer den løpingen. Jeg skal ihvertfall prøve!

Kommentarer

kommentarer