Derfor bør du bruker gainer

Gainer er ett av de mest populære kosttilskuddene på markedet. Et slikt produkt har som hensikt å gjøre det enklere for deg som trener med å få i deg nok energi og kalorier, slik at du får mer igjen av treningen din og dermed bedre resultater.

En gainer består hovedsakelig av proteiner og karbohydrater, og i noen tilfeller ekstra fett. Med gainer får du enklere i deg en større mengde kalorier i løpet av dagen slik at du lettere får dekket ditt energibehov hvis du har som mål om å oppnå vektøkning og styrkeøkning, eller du har utfordringer med å spise nok. Gainer passer også for deg som har et stort treningsvolum og/eller har en høy forbrenning slik at du har problemer med å få i deg nok kalorier gjennom å spise vanlig mat.

Å legge til en gainer i ditt daglige kosthold er en enkel og billit metode for å øke kaloriinntaket. Det er også praktisk å ta med seg en shaker med gainer enten du skal på trening, er på jobb eller er mye på farten, og du trenger noe kjapt og enkelt.

Noen av Proteinfabrikkens bestselgere innenfor gainer-kategorien er Mass Pro, Mutant Mass, Massive mass, Max mass og Arnold Mass. Produktene finnes i ulike smaker som blant annet sjokolade og jordbær. Her får du masse god energi fra karbohydrater støttet av proteiner i bøtter og spann for å bygge opp vekt og styrke på rekordfart!

Sjekk ut Proteinfabrikken gainer-produkter her.

Hør hva Proteinfabrikken kostekspert Juma Iraki sier om gainer:

 

Kommentarer

kommentarer