Den ultimate motivasjonspakken: Get Fit – Stay Fit

Bli klar for treningshøsten 2020 med en treningspakke som garantert vil gi deg en skikkelig motivasjonsboost!

Med treningspakken «Get Fit – Stay Fit» har Proteinfabrikken satt sammen produkter som kompletterer hverandre slik at du skaper gode treningsrutiner som gir deg kontinuitet og ikke minst fremgang!

Med denne treningspakken får du produkter som bidrar til bedre effekt på trening og økt muskelvekst, samtidig som du kan nyte Proteinshake og BCAA-gummies etter en deilig treningsøkt. Dette er produkter som også passer perfekt når du trenger noe sunt og smart for å dempe eventuelt søtsug. I tillegg finner du Training Pack som er fullpakket med viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter slik at du enkelt er sikret å få i deg de livsnødvendige mikronæringsstoffene kroppen trenger for å utvikle optimale resultater. Et annet «must» for å booste treningen er Kreatin som gir uovertruffen effekt på styrke og rå muskelkraft. Kreatin er det mest dokumenterte sporttilskuddet som finnes og ett av Proteinfabrikkens mest populære produkter.

Med bestselgeren 100 % Whey Protein 1000 g Sjokolade er du sikret et proteinpulver med høy norsk kvalitet og ikke minst fantastisk smak! Proteinpulveret passer perfekt til både shakes og ellers i matlagingen når du for eksempel lager pannekaker, smoothies og lignende. 100 % Whey Protein er fullpakket med alle aminosyrene du trenger for muskelbygging og restitusjon. Med i pakken finner du også en praktisk shaker som rommer hele 0,7 liter – perfekt til å ha med seg på farten! Shakeren passer perfekt som drikkeflaske, beholder til nøtter og frukt, og som mikser for proteinshake, pannekakerøre og så videre.

Med pakken «Get Fit – Stay Fit» er du klar for din beste treningshøst noensinne! Ta treningen din til nye høyder og få de resultatene du drømmer om samtidig som du sparer penger! 

Pakken inneholder:
2 x BCAA Gummies
1 x Training Pack
1 x Kreatin 500 g
6 x Protein Shake 500 ml Sjokolade
1 x 100 % Whey Protein 1000 g Sjokolade
1 x Better Performance Shaker Black 0,7 L

 

Kommentarer

kommentarer