Delfia-Cocosa-kake

Cocosa Extra Virgin Coconut oil er en ren naturlig kokosolje med en unik sammensetning. Den inneholder et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter, samtidig som den har en deilig smak av kokos. 

Cocosa Extra Virgin Coconut oil kan brukes i mat, som stekeolje og som kosttilskudd.

Prøv for eksempel denne oppskriften som gir deg et fristende resultat som kan minne om delfiakake.

​Du trenger: 
2 ts pulverkaffe
1/2 dl vann
350 mørk sjokolade 70%, i biter
3 ss konjakk
2 ss appelsinmarmelade
5 dl Cocosa extra virgin kokosolje
2 egg
2 ss Cocosa sukker
1/2pk digestive kjeks
Revet appelsinskall og og bringebær til pynt

Slik gjør du: 
Smelt kokosolje og sjokolade på lav varme. Tilsett konjakk, appelsinmarmelade og pulverkaffe rørt ut i vann. Pisk eggedosis av egg og sukker. Deretter blander du alt sammen, litt eller litt, til du får en jevn røre. Legg kakerøre og kjeks lagvis i en brødform. Sett kaken kaldt til den har stivnet. Pynt med litt revet appelsinskall og bringebær før servering.

Oppskriften er hentet fra @landliglykke.

View this post on Instagram

Deilig og superenkel kake av blant annet appelsinmarmelade, konjakk og kaffe. Ganske lik en delfiakake, men laget av kokossukker og kokosolje 😋🥥 ​. ​📸 Oppskrift laget av @landliglykke ​. ​- 2ts pulverkaffe – 1/2dl vann – 350g mørk sjokolade 70% – 3ss konjakk – 2ss appelsinmarmelade – 5dl Cocosa extra virgin kokosolje – 2 egg – 2ss Cocosa sukker – 1/2pk digestive kjeks – appelsinzest og bringebær til pynt ​. ​- Smelt kokkosoljen og sjokoladen på lav varme, ha så i konjakk, appelsinmarmelade og pulverkaffe rørt ut i vann. – Pisk eggedosis av eggene og sukkeret, rør så inn det andre litt og litt. – Legg røren + kjeks lagvis i en brødform, du kan også ha i nøtter hvis ønskelig. – Serveres med appelsinzest og friske bringebær. ​. ​#cocosanorge #cocosatips #bakmedcocosa #cocosajul

A post shared by Proteinfabrikken (@proteinfabrikken_no) on

Kommentarer

kommentarer