Sporty og komfortable joggebukser til menn

Det er få plagg som er så komfortable som joggebukser. Dette plagget passer perfekt til både trening og avslapning. Mange velger å ha to av samme joggebukse, slik at man kan bruke favorittbuksa enten man skal gjennomføre en tøff økt eller bare chille i sofaen en fredagskveld.

Hos Proteinfabrikken finner du flere ulike joggebukse-varianter i ulik passform, farger og størrelser. Her er det et bredt utvalg av stilige, sporty joggebukser fra flere ulike produsenter.

Sjekk ut 3 kundefavoritter og bestselgere blant herrer:

Tapered Jogger V2 – Better Bodies
Denne joggebuksa har lenge vært en av de mest populære modellene. Tapered Jogger tåler MYE og er laget med et superfleksibelt materiale som aldri mister formen. Buksene har en slimfit-form samtidig som den er komfortabel og gir deg en stilig look. Dette er joggebukser som fort blir en favoritt i garderoben, enten du skal på trening, gå en tur eller bare henge hjemme. Joggebuksene både kjennes bra ut og ikke minst ser bra ut samtidig som de er meget funksjonelle. Joggebuksene er tilgjengelig i fargene Olivengrønn, Light Grey Melange og Dark Camo.

GASP – Tapered Joggers
Det enkle er ofte det beste! Her har GASP utviklet en joggebukse med det populære stoffet og passformen fra Better Bodies Tapered Jogger, lagt en Gasp-vri på det og fått resultatet GASP Tapered Joggers. Buksa skaper en perfekt siluett og passform som gir deg et atletisk utseende samtidig som den er «baggy» og superbehagelig å ha på seg. Materialvalget sørger for at buksa beholder formen uansett aktivitet. Joggebuksa er tilgjengelig i fargene Sort og Light Grey Melange.

 

Gorilla Wear – Wellington Track Pants
Wellington joggebukse er designet med vekt på funksjonalitet, ytelese og design. Buksen er superstilig og har en mer rettere passform enn den tradisjonelle joggebukse med en elastisitet som gir deg maks bevegelsesfrihet. Med lettvektsmateriale og glidelåser av høy kvalitet er dette et plagg som tåler harde, tøffe treningsøkter, eller bruk den som en hverdagsbukse. Velg blant fargene Sort og Olivengrønn.

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer