Kylling er som kjent en viktig kilde til proteiner, og ikke minst er det vært godt, samtidig som det er anvendelig og danner basen i mange retter. Prøv denne herlige varianten med nudler. Den er god, den er rask, og den er ikke minst sunn.
Ingredienser:
– 150 g kyllingfilet
– brokkoli
– babymais
– sukkererter
– paprika
– 1/2 pakke eggnudler (60 g)
– 1/2 boks kokosmeld
– salt
– pepper
Slik gjør du:
Strimle opp kyllingfileten og stek den med wokgrønnsakene. Sett eggnudlene i en bolle og tilsett litt vann. Plasser nudlene på full effekt i mikrobølgeovnen i fem minutter. Bland nudlene med kyllingen og grønnsakene. Ha i kokosmelk til slutt og la dette trekke et par minutter. Smak til med salt og pepper, og annet krydde du måtte ønske
Næringsinnhold:
Protein: 40 g Karbohydrater: 50 g Fett: 15 g Kalorier: 495 kcal