Cream of Rice – mattips fra @sp.diva

Lise-Marie Sommerstad, @spi.diva på Instagram, gir tips om en deilig sommerutgave av Cream of Rice. 

Med 40 gram karbohydrater per servering og mild vaniljesmak er dette et måltid som passer perfekt til frokost og før eller trening. Det er enkelt å variere smak og konsistens ved å tilsette for eksempel proteinpulver, peanøttsmør, kanel og frukt.

Du kan blande Cream of Rice med både vann og melk, og det går superraskt å lage! Du blander 3/4 måleskje (cirka 50g) med 150 ml kaldt vann eller melk i en shaker, rist godt, og hell alt over i en skål eller bolle. Varm blandingen i mikrobølgeovnen på full effekt. Rør litt i risen og gjenta oppvarming. Du kan også koke opp Cream of Rice i kasserolle og har du det travelt kan du drikke blandingen kald fra shakeren.

For å få en mer sommerlig variant tipser Lise-Marie Sommerstad om å blande inn frosne bringebær og deretter toppe risen med litt crunchy nøtter og sukkerfri, kalorivennlig vaniljesaus fra Callowfit 

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lise-Marie Sommerstad (@sp.diva)

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lise-Marie Sommerstad (@sp.diva)

Kommentarer

kommentarer