Cocosa Kokosboller

Kokosboller er noe både store og små setter pris på. Med Cocosa Extra Virgin Oil kan du prøve deg på å lage hjemmelagde kokosboller med fantastisk smak av kokos. 

Cocosa Extra Virgin Coconut Oil er ren naturlig kokosolje med en unik sammensetning. Den inneholder et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter, samtidig som den har en nydelig duft og smak av kokos. Cocosa kokosnøttolje kan brukes i mat og som kosttilskudd. Du kan bruke den som erstatning for smør, i smoothies, i bakst og lignende.

OPPSKRIFT KOKOSBOLLER:
4 eggehviter
4 dl kokossukker (kan bruke annen sukkererstatning – smak deg frem hvor søtt du vil ha det)
6 plater gelatin
150 g mørk sjokolade
50 g Cocosa Extra Virgin Oil
250 g kokosmasse

SLIK GJØR DU:
Visp eggehvitene stive og dryss i litt og litt kokossukker. Løs opp gelatinen. Tilsett gelatinen mens du pisker. Visp i cirka 5 minutter. Bruk en sprøytepose og sprøyt ut små boller på bakepapir. La de stivne. Deretter dyppes bollene i smeltet blanding av sjokolade og Cocosa Extra Virgin Oil, deretter i kokosmasse. Sett til avkjøling.

TIPS: Hos Proteinfabrikken finner du Flytende Eggehvite på boks – perfekt til matlaging og med god holdbarhet!

Oppskrift fra @cocosa_norge

Kommentarer

kommentarer