Etter trening: Cell Max™

Cell Max

Næringsinnak etter trening.

*Umiddelbart etter trening er den viktigste tiden man bør innta en form for næringskompenserende drikk. Cell Max fra Proteinfabrikken inneholder et fullpakket spektrum av de aller viktigste næringsstoffene kroppen må ha tilgang til for en effektiv restitusjon etter trening.

*Under trening har du forbrukt store deler av muskulaturens lager av aminosyrer, glutamin, salter og mineraler, kreatin og – ikke minst – Glykogen.

For å dekke inn dette behovet vil et vanlig kosthold gi en kraftig forskyvning og utsettelse av selve restitusjonsprosessen etter en treningsøkt.

 Hvorfor?

Vanlig mat må spaltes ned til de enkelte bestanddelene (aminosyrer, mineraler, glykogen, vitaminer) den består av. Dette tar som kjent tid. Ved bruk av Cell Max etter trening vil du i løpet av noen korte minutter tilføre kroppen disse viktige næringsstoffene kroppen trenger for å reparere seg og fylle tilbake glykogendepotene. Kroppen går da fra en katabol (nedbrytende) tilstand til en oppbyggende (anabol) tilstand fordi næring til å bygge og reparere er tilgjengelig i den kritiske fasen etter trening. 

Alternativet er å la kroppen selv, med base i næringsinntaket fra kostholdet, produsere og lagre kreatin, glutamin, mineraler og glykogen i muskulaturen.

Bare husk at dette forutsetter et ekstremt godt planlagt og nøyaktig kosthold og en riktig måltidssammensetting, noe de færreste har tid til å gjennomføre.

Forutsatt at kostholdet er tilstrekkelig vil det kunne ta inntil to døgn etter en treningsøkt før kroppen har oppnådd og syntesere tilstrekkelig med kreatin og glutamin (fra protein og karbohydrater) til å erstatte og fylle tilbake det som ble brukt opp under trening.

Det er lett å se sammenhengen med at inntak av disse spesifikke næringsstoffene i konsentrert form fra Cell Max rett etter trening vil korte ned restitusjonstiden. Ved bruk av Cell Max vil du i løpet av 2-3 timer oppnå samme tilbakefylling av næringsstoffer og kritiske energi, samt aminosyrefaktorer som kreatin og glutamin, som kroppen uten bruk av tilskudd fra Cell Max vil bruke inntil 2 døgn på. Dette er en formidabel og dramatisk forskjell. Du vil på den måten optimalisere treningseffekten, raskt og effektivt. Du vil du støtte immunforsvaret, motvirke overtrening og starte oppbygging og reparasjon av de belastede musklene i løpet av kort tid.

 

Kommentarer

kommentarer