Brunere med Super-Tan

Du har sikkert hørt om betakaroten. Dette er et fargestoff som tilhører en gruppe kalt karotenoider. Disse røde, gule og oransje fargestoffene finnes naturlig i fargesterke frukter og grønnsaker. Naturlige kilder til betakaroten i kosten er for eksempel gulrot, søtpotet, paprika og papaya, og mørkegrønne grønnsaker som blant annet spinat og grønnkål.

Betakaroten er en kraftig antioksidant og antioksidanter kan redusere celleskader og styrke immunforsvaret. Fordi det er en antioksidant ser det også ut til at naturlig betakaroten beskytter mot flere former for kreft.  En annen viktig funksjon til betakaroten er at stoffet kan omdannes til vitamin A i kroppen hvor det lagres i huden. Dette setter fart på produksjonen av kroppens egne fargepigmenter og bidrar til å gi deg en dyp og varig brunfarge.

Betakaroten er med på å beskytte huden mot aldring i tillegg til å forebygge solforbrenning og gjør huden mer mottakelig for sollys. Husk likevel at betakaroten ikke er en erstatter for solfaktor eller solarium, men dette stoffet hjelper deg med å få en fin og gylden brunfarge uten å bli brent.

Betakaroten finnes også i Super Tan.

Super Tan hjelper deg å bli brun på en sikker og effektiv måte samtidig som den beskytter mot rynker og motvirker tørr hud. Produktet bidrar til å forbedre bruningseffekten i tillegg til å beskytte huden mot de frie radikalene fra sollys og annen UV-stråling.

Ta vare på brunfargen med betakaroten og Super Tan!

Kommentarer

kommentarer