Bounty Protein Bar

En proteinbar som smaker Bounty er noe vi vet mange har ventet på. Nå er Bounty Protein Bar tilgjengelig hos Proteinfabrikken.no!

Denne superdigge proteinbaren har et lavt sukkerinnhold og inneholder mindre enn 200 kcal per stykk. Her får du hele 18,7 gram protein per bar og baren har selvfølgelig en deilig smak av tradisjonell Bounty.

Dette er den perfekte baren når du trenger noe raskt etter et en treningsøkt, et kjapt mellommåltid eller når du er på farten og blir litt småsulten. Proteinbarer er også et sunnere alternativ enn sjokolade og lignende godteri når du har lyst på noe digg snacks eller søtt. Tenker du at du ikke trenger mer protein, tenk at bytter du til Bounty Protein Bar så er bonusen at du spiser sunt uten at du behøver anstrenge deg for det, dette er jo godt!

Nyhet ?Med kun 192 kalorier og hele 18,7 gram protein per bar blir dette kanskje din nye favoritt?

A post shared by Proteinfabrikken (@proteinfabrikken_no) on

Bounty Protein Bar gjør det slutt på at du må spise tørre proteinstenger med dårlig smak for å få i deg nok protein, nå kan du nye dine vanlige barfavoritter i en ny og sunn proteinrik utgave. Barene får du både enkeltvis og i praktiske 12-pakninger.

Sjekk også ut Snickers Proteinbar og Mars Proteinbar.

Mars proteinbar kombinerer karamell og sjokolade med en smak av tradisjonell Mars-bar. Hver bar inneholder 19 gram protein og 200 kcal.

Snickers sine proteinbarer har deilig kombinasjon av nøtter, karamell og sjokolade med en myk nugat kjerne. Den inneholder 18 gram protein og én bar inneholder 199 kcal.

Kommentarer

kommentarer