Bli sterkere med SBD

SBD er et kjent og globalt sportsklesmerke med bekledning til utøvere innenfor blant annet  styrkeløft, strongmann og CrossFit. Dette er et populært klesmerke for mange som trener styrketrening og som driver med en form for styrkesport.

SBDs visjon er å designe og produsere prestasjonsfremmende støttebekledning og utstyr for at du som trener og konkurrerer skal oppleve framgang, sette nye personlige rekorder og redusere risikoen for skader. Med deres høye standard har SBD etablert et rykte for å inneha den høyeste standarden blant internasjonale idrettsutøvere i styrke- og treningssporter. SBD er godkjent til bruk i IPF konkurranser (International Powerlifting Federation).

Merket har forpliktet seg til å levere den beste prestasjonsfremmende støttebekledningen på markedet. Derfor er det tett dialog med utøvere og produksjonspersonell sammen med designere og ingeniører for å levere det beste som kan produseres med dagens teknologi. Med SBD er du garantert bekledning med god kvalitet og som varer lenge.

 

Hos Proteinfabrikken finner du et bredt utvalg av SBDs produkter.

Proteinfabrikken har blant annet SBD IPF godkjent konkurranse-singlet, SBD Belt IPF godkjent styrkeløftbelte i ulike størrelser, SBD knevarmere og ulike SBD t-skjorter.

Her finner du også SBM Limited Edition – sjekk for eksempel ut Blue/White SBD T-shirt Limited Edition Summer 2019   og Red/White SBD Deadlift Socks Limited Edition Summer 2019.

 

Kommentarer

kommentarer