Bli bedre kjent med fitnessutøver Marlene Marie

Marlene Marie er 28 år gammel og jobber som personlig trener og med kundeservice. 28-åringen fra Oslo debuterte i bikini fitness høsten 2016 og er klar for en ny sesong denne høsten.

Fortell litt om deg selv!
– Jeg er utadvendt, positiv, energisk og målrettet som person, og brenner for trening og helse. På dagtid jobber jeg med kundeservice på 1881.no, og på kveldene jobber jeg som personlig trener på Sats Spektrum. Sats Elixia er mitt andre hjem, og der har jeg vært ansatt siden 2008 (og personlig trener siden 2010). Ellers går dagene mine med til trening og hunden min, Athena. Trening har alltid vært en stor del av livet mitt, og jeg har holdt meg aktiv med tennis, dans og turn siden jeg var liten. Helt siden jeg fikk medlemskap på treningssenter for 12 år siden har styrketrening vært min lidenskap.

Det er givende for meg å jobbe som personlig trener fordi jeg kan hjelpe andre samtidig som jeg er i de omgivelsene som jeg elsker. Veien til fitness ble derfor kort fordi jeg har en så stor interesse for trening og kosthold, og jeg har ikke angret et sekund på det valget.


FOTO: Dan Løfgren

Hvordan trener du for tiden?
– Jeg trener et 5-splitt program. I tillegg trener jeg kondisjonstrening 30 minutter til en time hver dag.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?
Akkurat nå består det for det meste av magert kjøtt, fisk, kylling, egg, grønnsaker, bær, ris, poteter, havregryn, mager kesam og cottage cheese.

Bruker du noen kosttilskudd?
– Jeg bruker BCAA, glutamin, kasein, ZMA og Omega 3.

Marlene Marie forteller at hun alltid har likt å utfordre seg selv og å ha spesifikke mål å jobbe mot.

Hva er målet ditt innen fitness?
– Det er å slå min egen form, men selvsagt ønsker jeg meg topp-plassering. Det hadde også vært gøy å konkurrere i utlandet, spesielt på Arnold Classic. Før jeg bestemte meg for å konkurrere selv så hjalp jeg til med å coache og følge opp utøvere på konkurransediett. I den forbindelse så jeg på flere konkurranser, og var bitt av basillen. Fitness er spennende fordi det er en endeløs reise. Alt kan utvikles videre, både poseringer og form, og det gir en stor mestringsfølelse når jeg oppnår noe nytt. Jeg elsker disiplinen og koser meg med prosessen inn mot konkurranse. Selv om man konkurrerer mot andre på scenen så opplever jeg at jeg konkurrerer mot meg selv. I tillegg er det en fin ting å heie på alle jeg har blitt kjent med, og glede seg over deres resultater og prestasjon. Det er utelukkende positivt og givende!

Hva er det som motiverer deg?
Den største motivasjonen finner jeg faktisk i meg selv. Dette er noe jeg gjør kun fordi det gir meg glede og en stor mestringsfølelse når jeg oppnår noe nytt.

 

Følg Marlene Marie her:
Blogg: www.ptmarlenemarie.blogg.no

Instagram: @Pt_marlenemarie

 

Kommentarer

kommentarer