Bikinifitness-oppdatering: Uke 9 – i Barcelona!

Denne uken har jeg vært med A-laget til Asker Fotball på treningsleir til Barcelona for å ha det medisinske ansvaret og følge opp med behandling, rehab og styrketrening.

Kostholdet
Fordi jeg jobbet fra morgen til kveld med mye aktivitet i løpet av dagen så ga jeg meg selv en hel uke fri fra diett. Jeg tok ikke av og spiste alt jeg kom over, men spiste gode porsjoner av bra mat. Vi har hatt buffet med mat tre ganger om dagen, og jeg har for det meste spist egg, kjøttpålegg, ost, fisk, nøtter, jogurt, frukt og grønnsaker. Noen dager litt brød. Jeg spiste til jeg ble mett, og fylte på med proteinshake innimellom.

image2-3

Treningen
Det var ingen fri olympiastang på treningssenteret, men mye hantler, så jeg har fått trent bra. Jeg har også lagt inn mye løping, i tillegg til at det ble mye gåing til og fra fotballbanene. Veldig fin treningsuke!

Formen
Jeg ble vannete og markeringene forsvant litt, men generelt har formen holdt seg fin. Da jeg veide meg da jeg kom tilbake fra turen hadde veide jeg mindre enn for to uker siden, så jeg vil si at denne uken har vært en suksess.

image1-8

Kommentarer

kommentarer