Bikinifitness-oppdatering: Uke 8

Jeg har gått ned enda mer i vekt og er ikke langt unna målet jeg har for hva jeg skal veie på konkurranse.

Kostholdet
Jeg har holdt meg til planen denne uken også! På lørdag hadde jeg fridag fra dietten igjen og fylte på med knekkebrød, lomper, grøt og godt pålegg. Ellers er det relativt lite karbohydrater i dietten min akkurat nå, men det går fint siden treningen ikke er veldig intensiv.

image1-7

Treningen
Jeg har hatt noen fine økter på bein og føler meg litt sterkere igjen. Jeg har trent tunge knebøy, middels tunge markløft og varierende belastning på utfall. Jeg har også lagt inn hip thrust, som jeg aldri trener ellers, for å teste om den har noe for seg. Det er ikke dumt å trene mer spesifikt mot bikinifitness nå når jeg faktisk skal konkurrere i det.

Formen
Jeg blir skarpere og skarpere i formen, og synes at det ser bra ut på bilder og i speilet. Når jeg står ved siden av andre syns jeg at jeg ser veldig stor og muskuløs ut.

image2-2

Kommentarer

kommentarer