Ingredienser
150 g biff av ytrefilet storfe 1⁄4 ts salt
0.13 ts kvernet pepper
1⁄2 ss flytende margarin
1⁄2 stk sjalottløk i tynne skiver
1⁄4 beger snøfrisk med dill
Fersk tagliatelle
Grovhakket ruccula
50 g aspargesbønner
25 g rød cherrytomat
Slik gjør du
Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm. Varm margarinen i en stekepanne og stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell den tilbake i kjelen.
Fres løk raskt i den varme pannen, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.
Næringsinnhold:
Proteiner: 50 g Karbohydrater: 50 g Fett: 10 g Kcal: 490 kcal