Bestselger: Protein Spaghetti Bolognese

Med Protein Spaghetti Bolognese er det enklere å spise sunt og proteinrikt uten at det krever mye tid og forberedelse. Her har du et proteinrikt måltid med deilig tomatkjøttsaus som varmes i mikrobølgeovnen og klar til å spises umiddelbart.

Protein Spaghetti Bolognese er blitt en bestselger hos Proteinfabrikken – og det med god grunn! Her har du et måltid som er rik på fiber med proteinrik spaghetti, samt lite karbohydrater og mindre salt. Protein Spaghetti Bolognese har 30 prosent færre kalorier og 60 prosent færre karbohydrater enn tradisjonell pasta. Proteininnholdet per porsjon er på hele 25 gram. I Protein Spaghetti Bolognese er det tre ulike proteinkilder: isolert soyaprotein uten GMO (genmodifiserte organismer), eggehvite proteiner (toppkvalitetsprotein) og storfekjøttprotein (100% magert biffkjøtt).

Protein Spaghetti Bolognese kan lagres i rom temperatur inntil 12 måneder. Den skånsomme konserveringen uten tilsetningsstoffer sørger for at du kan ha dette proteinrike måltidet for hånden uansett om du er på jobb, skal trene eller har det i bilen.

Produktet finnes i både enkeltpakninger og praktiske 3-pakninger hos Proteinfabrikken.no.

 

Kommentarer

kommentarer