ABS FTW!

224962_398862493494599_808137402_n

Aight, vi nærmer oss bikinisesongen med stormskritt, og mange føler kanskje at løpet er kjørt? Eller så ryker de på en eller annen kur som Caroline skrev om. Men fakta er at bikinisesongens grunnlag legges hele året gjennom  – så kan man rett og slett finpusse litt på formen siste par månedene og ”bam” så er man klar! Ja det kan faktisk være så lett er man litt strukturert og konsekvent året gjennom. Men hvordan får man så disse berømte sixpackene…hvem er det som ikke ønsker seg en sånn å briefe med på stranda liksom – gutter som jenter!

En grunnregel er jo at man må ned i en viss fettprosent da, så med struktur og en fit livsstil så kommer man langt. Men hvordan bygger man abs? I gamle dager var det sit-ups alle gjorde. Jeg har selv vært sit-upsdronninga! Hver eneste trening var alltid avsluttet med crunches! Alltid – hvis ikke var abstinensene der med en gang!

Men nå har jeg lært, jeg har ikke tatt en sit-ups på de siste 2 årene…minst! En god kombo med tunge baseløft, som markløft, knebøy, chins og lignende så brukes magemusklene til stabilisering og får virkelig kjørt seg! I tillegg avslutter jeg ofte med en lite core-økt i redcorden. Helt fantastisk! Og slenger du på litt kettlebellsøkter innimellom og…ja da lover jeg deg resultater!

Personlig er jeg jo også fan av en god løpeøkt – men dette er min filosofi og det som funker for meg. En deilig løpeøkt ute i friluft, gjerne i skogen så man må stabilisere hele veien gjør også underverker! Og du får gratis brent av litt ekstra fett på veien!

Så der har du det – kom deg i slynga og do those exercises! Jeg garanterer bikiniformen og abs som folk vil snu seg etter!

KlemM

Kommentarer

kommentarer