6 julegavetips til henne

Bli ferdig med julegavehandlingen ved å shoppe på nett. Sjekk ut disse gavetipsene fra Proteinfabrikken.no – dette er julepresanger damene setter pris på!

1) Glutenfri kakemiks uten sukker
Dette er kakemiksen som passer perfekt når du har lyst på noe sunt og godt, uten at det går utover smak! Blandingen inneholder kun 5,6 gram netto karbohydrater per 100 gram og er basert på mandelmel, soyamel og fiber. Sjekk ut kakemiksen her!

web_image-sukkerfri-glutenfri-bakemiks-3000g-eas-1097523874

2) Crystal sugarfree
Dette er en energidrikk med herlig fruktsmak. I tillegg er den sukkerfri og inneholder koffein – perfekt i forbindelse med trening eller bare når man trenger en liten oppkvikker! Dette er et favorittprodukt blant jentene!

web_image-energidrikk-crystal-sukkerfri-energidr1825428252

3) Freddy WR.UP
Disse buksene er blitt en stor trend blant damene og det med god grunn. Freddy WR.UP-buksene har et unikt design som løfter rumpa. Jeansen er superbehagelige å gå med i tillegg til at den alltid sitter perfekt.

web_image-wr-up-skinny-jaquard-xs-freddy-no-wr1019670041

4) Quest Bars
Barer med et høyt proteininnhold, uten sukker og som smaker digg? Ingen problem! Quest Bars er superpopulære og kommer i flere ulike smaker. Sjekk ut tilbudene hos Proteinfabrikken her.

LES OGSÅ: 5 fordeler med Quest Bars 

web_image-kjop-quest-bar-cookies-cream-hos-prote2083103559

5) Treningsbag for jenter
Mange teningsbager og sekker blir som regel både slitte og møkkete. En ny bag er derfor noe de fleste vil sette stor pris på og i tillegg kan dette bidra med både ny treningsmotivasjon!

web_image-kjop-sporty-treningsbag-for-jenter-hos-p128403005

TIPS: Fyll opp bagen med små gaver!

6) Food Bag
Hjemmelagde matpakker og fylte matbokser er ofte både sunnere og rimeligere enn å kjøpe mat på farten. Med Food Bag kan du enkelt ta med deg dine planlagte måltider. Bagen er produsert i høykvalitets materialer for å gi lang levetid og beskytter maten. Med Food Bag får du tre plastbokser, og det er god plass til kjøleellementer og shaker. 

web_image-food-bag-small-rod-farge-proteinfabrikk958312537

Kommentarer

kommentarer