6 julegavetips til han

Vi fortsetter julegavetipsene og nå er det mannen som står i fokus!

1) Big Mass PRO Bag Gainer 7100 gram 

Dette produktet er perfekt for deg som ønsker vektøkning og økt muskelmasse. Big Mass Pro fra Proteinfabrikken er fullpakket med næringsstoffer. Her får du en blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner. Big Mass Pro Gainer er testet av landets ledende styrketrenere, strongmenn og kroppsbyggere for å tilføre kroppen energi og næring for styrke og muskelvekst.

Dette sier styrkeløfter Martin Borgland Rønning om produktet:

– Ah! Typisk! Akkurat når jeg driver og skal gå ned i vekt så kommer Proteinfabrikken med en sykt praktisk pakke med gainer. Jeg har lenge bare blandet ut kreatin i gaineren, men i dette produtet har de faktisk gjort det for deg, sammen med d-ribose. Den er beriket med BCAA og inneholder også L-glutamin! I de periodene jeg bulket som hardest så blandet jeg gainer med havremel, og dette sammen med bær og en banan blir en veldig god og kaloririk frokost eller mellommåltid som man trenger.

Dette sier Strongmanknut om gainer: 

– Gainer er svært nyttig om du ønsker økt styrke og muskelmasse. Jeg mener gainer er det beste man kan drikke etter en tung treningsøkt, for da trenger man både karbohydrat og protein for at musklene skal vokse. Gainer er svært effektivt å bruke når du er i siste del av oppkjøringen mot en konkurranse eller et maksløft! Selv føler jeg at gainer er et kosttilskudd som gir best effekt for meg som strongmanutøver.

web_image-big-mass-vektokning-sjokolade-7-1-kg-1863519246

2) Treningsbag i høy kvalitet
En praktisk bag som kan brukes til både trening, reise og lignende. Bagen har flere praktiske lommer til både treningstøy og sko, shaker og treningsdagbok!

web_image-kjop-sort-treningsbag-hos-proteinfabrikk1416542436

3) Knevarmere
Knevarmere støtter og varmer knærne under trening. SBD Knevarmere har maksimal lengde og tykkelse i hennhold til IPF sitt regelverk. Produktet kommer i ulike størrelser og har god friksjon til huden, noe som gjør at de sitter på plass gjennom hele treningsøkten.  Otpimalt for vektløfting, styrkeløft og crossfit!

web_image-sbd-knevarmere-par-l-sbd-1829520180

4) Big 100 Bar Peanøtt Sjokolade 1×15 stk
Bestselgeren og testvinneren bidrar med hele 30 gram protein i en bar! Proteinbarene har deilig smak med peanøtter og karamell. Vi garanterer at dette er en julegave-hit!

web_image-kjop-proteinbar-energibar-proteinfab546216350

5) Pre Workout
Boost treningen med Pre Workout! Dette gir musklene ekstra syretilførsel, næring og stimulerer til muskeløkning!

web_image-saw-400g-pre-workout-stack-trec-nutritio-1665497799

6) Komplett XL treningspakke for menn
Usikker på hva du skal velge? Gå for denne geniale pakkeløsningen som inneholder alt man trenger for å komme i gang med treningen for alvor. Samtidig er det mye penger å spare ved å kjøpe alt-i-ett!

Pakken inneholder:
Pre-Workout Core Intensit
Kreatin
100% Whey Protein 3000g Sjokolade
Lifting Pad
Protein Pannekaker 2×490
Shaker (typen kan variere)
Testo-Pro (TESTOSTERON BOOSTER)
Insu-Pro
Multivitamin
Omega 3
L-Glutamin 400g
BCAA 150g

web_image-komplett-treningspakke-xl-menn-sjokola-1298458707

Kommentarer

kommentarer