5 valentines-gavetips til henne

14.februar er det Valentine`s Day – en perfekt anledning til å overraske kjæresten med noe ekstra. Tradisjonelt sett er det blomster og sjokolade som kanskje er de mest populære gavene, men for mange treningsinteresserte er det nok like kult å få en mer sporty gavevariant!

Sjekk ut gavetipsene til henne:

1) Sunn bakepakke
Elsker hun å bake kan du overraske henne med en liten bakepakke med ingredienser som gir sunne og smakfulle bakverk. Sukkerfri Bakemiks er en glutenfri kakemiks som er basert på mandelmel, soyamel og fiber. Bake Protein er en proteinmiks som gir et mer proteinrikt bakeresultat. Bytt ut mel eller stivelse med en del av Bake Protein i for eksempel brød, rundstykker og kaker. Sukrilett Sukkererstatning kan erstatte sukker til alle formål – også til baking! Sukkererstatningen er fri for kalorier og inneholder 0 karbohydrater.  Få en deilig vaniljesmak på muffins, pannekaker og vafler med Steviosa Flytende Vaniljesmak. Steviosa er helt naturlig, inneholder 0 kalorier, påvirker ikke blodsukkeret og skader ikke tennene.

2) Treningsklær fra Freddy WR.UP.
Freddy-buksene er blitt en stor trend blant damene og det med god grunn. Freddy WR.UP-buksene har et unikt design som løfter rumpa og jeansene er superbehagelige å gå med i tillegg til at buksa alltid sitter perfekt. Men Freddy har også designet treningsklær med perfekt passform i komfortabelt materiale. Sjekk ut utvalget på proteinfabrikken.no. Her finner du både smarte pakkeløsninger som inneholder singlet og treningstights, samt Freddy treningsshorts.

3) Nocco BCAA
Dette er en bestselger som har tatt treningsbransjen med storm, og det med god grunn! Her får du en sukkerfri BCAA-drikk i ulike smaker i tillegg til at det finnes varianter både med og uten koffein. I tillegg til å være en kilde til BCAA, så inneholder Nocco BCAA+ også flere ulike vitaminer som for eksempel D-vitamin, vitamin B12, vitamin B6 og folsyre. NOCCOs produkter er helt fri fra konserveringsmidler og inneholder bare naturlige fargestoffer og smaker. Vi vet at dette er en favoritt, spesielt blant treningsglade jenter! Proteinfabrikken kan for eksempel tilby Nocco BCAAA+ med Pæresmak og Nocco BCAA+ med Jordbær/Rabarbra. 

4) Sukkerfrie siruper
Zero Topping kommer i ulike smaker som for eksempel sjokolade, kokos, salt karamell og toffee. Det finnes også en smart trepakning med bestselgersmakene sjokolade, jordbær og pannekakesirup. Dette er superdigge siruper som gir et perfekt smaksløft til for eksempel pannekaker, cottage cheese og havregrøt. Sirupene kommer i praktiske klemmeflasker og er helt uten sukker.

5) Proteinella Sjokolade
Dette er et sunnere og mer proteinrikt sjokoladepålegg helt uten tilsatt sukker, og ja det smaker akkurat som vanlig sjokoladepålegg! Proteinella Sjokolade er perfekt på brødmat som nystekte rundstykker og fersk baguette, pannekaker eller når du bare trenger en liten skje med sjokoladepålegg for å tilfredstille søtsuget. Pålegget er fremstilt av ekte sjokolade, ristede hasselnøtter og er i tillegg tilsatt protein fra myseproteinisolat. Her får du et sukkerfritt sjokoladepålegg med et høyere innhold av protein sammenlignet med klassiske sjokoladepålegg.

Kommentarer

kommentarer