5 valentines-gavetips til han

14.februar er det Valentine`s Day – en perfekt anledning til å overraske kjæresten med noe ekstra. Tradisjonelt sett er det blomster og sjokolade som kanskje er de mest populære gavene, men for mange treningsinteresserte er det nok like kult å få en mer sporty gavevariant!

Sjekk ut disse fem gavetipsene – perfekt for gutta:

1) Big Mass PRO Bag Gainer 7100 gram
Mange menn ønsker å øke vekten og muskelmassen, og da er Big Mass Pro fra Proteinfabrikken et perfekt kosttilskudd! Produktet er fullpakket med næringsstoffer og består av en blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner. Big Mass Pro Gainer er testet av landets ledende styrketrenere, strongmenn og kroppsbyggere for å tilføre kroppen energi og næring for styrke og muskelvekst.

2) Kreatin
Kreatin er ett av de kosttilskuddene hvor flere vitenskapelige studier viser at produktet har positiv effekt for å utvikle styrke og muskelvekse.  Kreatin bør være øverst på listen over produkter når man er ute etter styrkeøkning eller eksplosivitet – et must for menn som vil få mest ut av styrketreningen sin!


3) Treningsshorts
Nå som vi går mot lysere tider og vår er det snart tid for å kunne trene mer utendørs i lettere treningsklær. Boost treningsmotivasjonen til din kjære med nytt treningstøy! På Proteinfabrikken.no finner du flere treningsshortser i ulike størrelser, farger og lengder. Sjekk ut utvalget her!

4) Proteinbarer
Tidligere i år gikk proteinbarer fra Proteinfabrikken til topps i en ernæringstest gjort av ekspertene i bramat.no. Flere av PF-barene fikk terningskast 6 og dette er bestselgerne Big100 bar dark chocolate, Big100 bar banana dark chocolate, Big100 bar coconut dark chocolate og Oxygen proteinbar double chocolate. Generelt skriver Bramat.no at disse barene bidrar bra med både protein og karbohydrat. Proteinene kommer fra melk og barene får plusspoeng for å ikke inneholde kunstig sukker eller palmeolje. Her får du hele 30 gram protein i en bar! Dette er smarte og næringsrike måltider på farten, og før eller etter trening.

5) Treningsbag
En ny bag blir alltid satt pris på! Bagen kan selvfølgelig brukes til mer enn bare treningsøkter og egner seg også til reiser, hytteturer og lignende. Et tips er å legge flere småpakker inne i bagen! Hva med for eksempel en shaker, en proteinbarbar, treningsutstyr og en treningsdagbok? Vi lover deg at dette er en overraskelse som vil bli satt stor pris på!

 

Kommentarer

kommentarer