5 sunne, spiselige gavetips til pakkekalenderen (del 2)

Siden det straks er desember, adventstid og ikke minst jul, så gir vi deg tips til spiselige pakker til kalenderen eller som julegaver. 

Vi har tidligere gitt deg fem gavetips, og her er fem til. 

6) Proteinbar
Det finnes nesten uendelige varianter av proteinbarer med fristende smaker som sjokolade og banan, strawberry cheese cake, karamell og så videre. Perfekt som sunn snacks, mellommåltid og etter trening!

WEB_Image Bar Kupp Big 100 Bar 4x15 st Mørk sjoko 126066403

7) Soyanøtter
Fedon Lindberg frister med sunne og proteinrike soyanøtter som i tillegg er en god kilde til fiber. Èn pose dekker cirka 1/5 av anbefalt daglig fiberinntak og nøttene inneholder også flere viktige næringsstoffer som for eksempel kalium og kalsium. Nyt nøttene som snacks eller i for eksempel en salat eller wok.

WEB_Image Protein Snacks BBQ Soyanøtter 12x30 gr F-246687493

8) Nutrilett Juicy Coconut
Dette er baren for de som elsker kokos! Nutrilett Juicy Coconut har deilig, saftig kokosmasse som er trukket med mørk fyldig sjokolade. Baren har lite kalorier, lite sukker og et høyt proteininnhold. En perfekt snackbar som hjelper deg å passe på kaloriinntaket når du har lyst på noe godt! Baren inneholder kun 105 kcal!

WEB_Image Nutrilett Juicy Coconut 3Pack Nutrilett -1274631682

9) Raw Food Bar
Roo Bar er 100 prosent sertifiserte økologiske fruktbarer som inneholder supermat som for eksempsel chiafrø. Barene er uten tilsatt sukker, glutenfrie og veganske og økologiske. Prøv for eksempel smakene Inkabær & Appelsin og Morbær & Vanilje.

WEB_Image Supermat barer- Roo´Barer100  økologiske-810341323

10) Proteinpannekaker
Tusenvis av Proteinfabrikkens kunder elsker disse pannekakene, og det med god grunn. Ikke bare smaker de fantastisk og er superenkle å lage, men pannekakene er næringsrike med blant annet mye protein og fiber. Disse kan spises av barn og voksne i alle aldre.

WEB_Image Proteinpannekaker - 910 g - Proteinfabri-1745617075

 

Kommentarer

kommentarer