5 sunne, spiselige adventsgaver til pakkekalenderen (del 1)

Det nærmer seg desember og jul, og det betyr at det nærmer seg adventstid!

Da er det mange som både får og gir bort hjemmelagde pakkekalendere. Vi gir deg derfor tips til spiselige kalendergaver – noe som alltid er populært! Og disse pakketipsene fungerer selvfølgelig like bra som julegaver også!

Her får du de fem første av totalt 10 spiselige gavetips:

1) Proteinchips
Protings kom tidligere i år ut med nyheten Proteinchips i ulike smaker. Velg mellom smakene Southern BBQ, Nacho, Toasted sea salt og Spicy chili lime. Chipsen er vegansk og glutenfri. En pose inneholder kun 120 kcal og er fylt opp med hele 15 gram protein. Denne chipsen passer like godt i gymbagen som i godteskåla!

WEB_Image Proteinchips Tangy Southern BBQ ProTings844927433

2) QuestBars
QuestBars er blitt skikkelig populært de siste årene, og det med god grunn! Disse proteinbarene inneholder kun naturlige ingredienser, de er glutenfrie og også uten tilsatt sukker. Barene kommer i flere titalls ulike smaker som Cinnamon Roll, S`Mores, Chocolate Chip Cookie og Strawberry Cheese Cake.

WEB_Image Kjøp Quest Bar Cinamon Roll til best pri-1723300388

3) Proteinkjeks
Dr. Fedon Lindberg har utviklet en type proteinkjeks med hele 31 prosent protein og kun 16,4 prosent karbohydrater. Kjeksen inneholder kalsium og fosfor i tillegg til å ha et høyt innhold av fiber. Denne er utviklet spesielt med tanke på blodsukkerbalansen, og kjeksen passer perfekt både som mellommåltid og etter en treningsøkt.

WEB_Image Proteinkjeks 1 Pakke M sjokoladebiter Fe-763907399

4) Kakemiks
Easy Living frister med flere ulike sukkerfrie og glutenfrie kakemikser med lav glykemisk indeks. Hva med for eksempel sukkerfri sjokoladekake eller krydderkake til en treningsglad kakemons? Disse er perfekte når man vil unne seg noe godt og samtidig spise sunt.

WEB_Image Sukkerfri -Glutenfri Sjokoladekake 3250g721452738

5) Cacao Nibs
Rå kakao er faktisk en god kilde til antioksidanter i tillegg til å inneholde flere viktige vitaminer og mineraler som kalium, jern, fosfor og B-vitaminer. Bruk Cacao Nibs i for eksempel kakedeiger og i smoothies for å få en ekstra fyldig sjokoladesmak uten at du trenger å få dårlig samvittighet.

WEB_Image Cacao Nibs 114g Økologisk SoAlive -1076343935

 

Kommentarer

kommentarer