5 sunne gavetips til adventskalenderen

Det nærmer seg desember og jul, og det er på tide å begynne å tenke på julepakker og julebakst.

Frem mot jul vil vi tipse deg om sporty og sunne gavetips. Disse produktene passer perfekt til både adventskalenderen eller som julepresanger.

Christmas ornaments on the wooden table

1) Snickersbarer
Hvis du ikke har smakt denne bestselgeren ennå så er det på tide nå! Dette er proteinbarene hele verden har ventet på. Barene har en deilig smak av Snickers, og hver bar inneholder mindre enn 200 kcal og bidrar med hele 18 gram protein.

web_image-1737050034

2) NoccoBCAA-brett
Ett brett inneholder 24 Nocco-bokser – med andre ord perfekt for en julekalender med sine 24 luker! Nocco får du i flere ulike smaker og både med og uten koffein. Drikken bidrar med BCAA (essensielle aminosyrer) samt vitaminer og mineraler. I tillegg er Nocco sukkerfri og inneholder lite kalorier.

web_image-endelig-en-ferdig-bcaa-med-smak-hos-prot1802739233

3) D-vitamin
Vitamin D er et fettløselig vitamin som også er kjent som solskinnsvitaminet. Dette er fordi sola er er en viktig kilde til vitamin D da vitaminet dannes i huden ved soleksponering. Det finnes også ulike matvarer som inneholder vitamin D, men mange opplever at det er vanskelig å dekke det anbefalte dagsbehovet gjennom kostholdet. På vinteren her i Norge er det også viktig å være ekstra påpasselig med inntaket av vitamin D da det er mørketid og begrenset med sollys. Vitamin D finnes som kosttilskudd i form av blant annet kapsler og vitamin D-dråper.

4) Sukrilett Sukkererstatning
I november og desember er det tid for julebaking og du kan fint lage sunnere julekaker og lignende uten at det blir for mye sukker, fett og kalorier. Sukrilett Sukkererstatning er smart å ha i skapet. Produktet inneholder 0 kalorier per 100 gram og er derfor et supert alternativ om man ønsker å redusere sukker- og karbohydratinntaket, eller redusere det totale kaloriinntaket.

5) Bake Protein
Øk proteininntaket ved å spise mer proteinrike julekaker og annet julesnacks som du lager selv ved å tilsette Bake Protein. Bytt ut mel eller stivelse med en del av bake protein og få en mer fornuftig balanse mellom protein og karbohydrater i brød, rundstykker og kaker. Dette er sunne gains!

web_image-kjop-bakeprotein-800g-til-lavest-pris-ho-630206672

Kommentarer

kommentarer