5 sporty gavetips til den som har alt

Sjekk ut Proteinfabrikken.no for å finne inspirasjon til årets julegaveshopping – superenkelt, tidsbesparende og praktisk!

Her deler vi 5 tips som kan hjelpe deg litt på vei:

1) Treningsstrikker
Dette er et enkelt og effektiv treningsverktøy som tar liten plass. Det finnes mange ulike treningsstrikker å velge mellom og det er aldri feil å ha et tilgang til forskjellige strikker som du kan bruke på gymmet, til hjemmetrening eller ha med deg på ferie. Hos Proteinfabrikken finner du treningsstrikker i ulike lengder og tykkelser, alt fra minibands til kraftige power bands.

2) Proteinbarer
Spiselige gaver slår aldri feil og på Proteinfabrikken.no finner du et stort utvalg av ulike proteinbarer for enhver smak. Hva med for eksempel bestselgeren BIG 100 Protein Bar, Snickers Protein Bar Peanut Butter eller Barebells Double Bite Protein Bar?

3) Linnex Varmekrem – for ømme muskler og stive ledd
Linnex er naturlige varmeprodukter ment for å lindre stive og støle muskler og ledd. Hos Proteinfabrikken finner du både Linnex Varmestift og Linnex Varmekrem. Produktene brukes av både mosjonister og behandlere som fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer ved for eksempel idrettsskader som forstuinger og muskelstrekk. Dette kan derfor være smart å ha i treningsbagen! Når du bruker Linnex vil du kjenne en behagelig varme som trekkes ned i muskulaturen. De naturlige virkestoffene virker lokalt i huden og gir varme, lindring og økt blodtilførsel for ømme muskler og ledd.

 

4) Vannflaske
En ny, fresh vannflaske er perfekt å ha med på trening, la den stå i bilen, på jobb eller ta den med når du skal på farten. En stor favoritt er Fulton Bottle fra Better Bodies som har et enkelt, men stilfullt og klassisk design som passer fin til både ham og henne. Flasken er i rustfritt stål, har en matt finish og rommer 750 ml. 

5) Liquid Chalck
Det finnes ikke noe mer irriterende enn å gå glipp av et løft fordi grepet svikter, men med Liquid Chalk får du et hardere grep som kan bidra til mer progresjon og nye personlige rekorder på treningen! Liquid Chalk Grip legger til rette for optimalt grep på løftestangen og hantlene uten å støve rundt om i gymmet. Dette produktet slites ikke lite lett av nevene og fører til både hardere og tørrere grep. I tillegg er Liquid Chalk Grip et produkt man har lenge da du trenger kun cirka en halv teskje i håndflaten før du skal i gang med løftene. Liquid Chalk Grip er ikke bare et nyttig verktøy på treningssenteret, men også innen klatring og turn vil man ha god nytte av produktet for å få bedre grep.

Kommentarer

kommentarer