5 smarte ting å ha i treningsbagen

Noen ting er bare alltid på plass i treningsbagen, men hvis du plutselig en dag har glemt ett av disse produktene, så blir liksom ikke treningsøkta helt den samme uten. 

WEB_Image Treningsbag for Menn Rød  Grå Proteinfab-1094067902

Hva hver av oss har som «må-ha-produkter» i forbindelse med trening er selvfølgelig individuelt, men her får du i alle fall 5 tips til ting som kan være smart å ha på plass når du er klar for en økt.

Shaker
En shaker kan brukes til så mangt og er et must i treningsbagen. Bruk den for eksempel som vannflaske under treningsøkta, eller fyll den med 1-2 scoops med proteinpulver som fungerer som restutisjonspåfyll etter økta eller fyll den med pre-workout som energipåfyll før treningen.

WEB_Image SmartShake 600 ml Gunsmoke - Proteinfabr1527534323

Løftestropper
Mange som aktivt trener styrketrening har nok erfart at grepet raskt kan bli en begrensede faktor, for eksempel i øvelsen markløft. Da er det lurt å bruke løftestropper som en løsning for at du skal fortsette å løfte tunge vekter og bli enda sterkere. Løftestropper kommer i ulike materialer som blant annet nylon, lær og semsket skinn.

WEB_Image Womens lifting strap Better Bodies 1342800562

Håndkle
Et håndkle som du kan bruke under treningsøkta vil rett og slett gi bedre treningstrivsel for både deg selv og andre. Svettedråpene kommer fort både når man trener styrke og kondisjon, så bruk ditt eget håndkle til å redusere svettemengden som fort legger seg på benker og lignende utstyr. WEB_Image Gasp Towel Gasp 1449717680

Treningsstrikker
Treningsstrikker i ulike varianter kan brukes både som oppvarming og som hjelpemidler i ulike øvelser under treningsøkta. Dette tar minimalt med plass og er også genialt å ha med seg i reisebagen når du er ute på tur.

WEB_Image 1480382317

Massasjerulle/Massasjeballer
En foam roller, eller en massasjerulle, har blitt stadig mer populært de siste årene. Dette er en hylseformet rull laget av skum, gummi eller pvc-rør. Det er også blitt flere og flere som for eksempel bruker en «hjemmelaget massasjerull» ved hjelp av tennisballer eller golfballer for å løsne opp eventuelle muskelknuter.  Både massasjeruller og massasjeballer brukes for å utføre egenmassasje eller triggerpunktsmassasje som løsner og tøyer opp slitne muskler. Mange bruker også slike hjelpemidler som en del av oppvarmingen før en treningsøkt for å «myke opp» og forberede kroppen før man setter i gang med selve treningen. 

WEB_Image Kjøp massasjeball fra SKLZ hos proteinfa437580050

Kommentarer

kommentarer