5 sjokoladepålegg-mattips

Hos Proteinfabrikken tilbyr vi Proteinella  – et proteinrikt sjokopålegg med smak av hazelnut chocolate og white chocolate. 

Dette er et sjokoladepålegg helt uten tilsatt sukker med et høyere innhold av protein sammenlignet med de klassiske variantene. I tillegg smaker Proteinella fantastisk og har derfor blitt en stor påleggsfavoritt blant våre PF-kunder!

Dette pålegget er perfekt på tradisjonelle brødskiver og knekkebrød, men det finnes mye annet du også kan bruke Proteinella til.

Her får du 5 tips til hvordan du kan nyte den digge sjokoladesmaken av proteinrike Proteinella:

1) Pannekaker 
Pimp opp pannekakene dine med sjokoladepålegg og nyt de som dessert-pannekaker, eller som et lite snacksmåltid når du trenger noe søtt og sunt. Vi anbefaler vår bestselger: Proteinfabrikkens Proteinpannekaker – et sunt og proteinrikt alternativ som passer like godt til både frokost, lunsj og kvelds.

2) Kakefyll og kaketopping
Sjokoladepålegg kan fint fungere som for eksempel topping på cupcakes og som fyll i nystekte boller. Med Proteinella får du et sunnere resultat med mer protein og uten tilsatt sukker. 

3) Riskaker og lomper
En pakke lomper eller riskaker og en boks Proteinella tar minimalt med plass i veska eller bagen. I tillegg holder dette seg godt i romtemperatur. Her har du et enkelt og kjapt mellommåltid på farten! Og så smaker det jo så godt!

4) Topping på grøt
Hvorfor ikke lage deg en digg kjøleskapsgrøt eller havregrøt med sjokoladepålegg som topping når du ønsker «det lille ekstra»? En perfekt variant når du er gira på litt sunn sjokkis til for eksempel helgefrokosten.

5) Spis den som den er
Har du søtsug, men vil helst unngå å sluke en hel sjokoladeplate? Ta deg en skje med Proteinella som du spiser rett fra boksen. Slik kan du enkelt tilfredsstille søtsuget uten at det blir for mye av det gode, samtidig som du styrer unna tilsatt sukker.

Kommentarer

kommentarer