5 julegavetips til henne

Gjør unna julegavehandlingen ved å shoppe på nett – enkelt, rimelig og praktisk! Sjekk ut disse gavetipsene fra Proteinfabrikken.no – dette er julepresanger damene setter pris på:

1) Bakepakke
En bakepakke er perfekt for alle som liker å lage sunn bakst på kjøkkenet. I denne pakken får du både bakeprotein, sukrilett søtningsmiddel, no-stick less matlagingsspray, proteinrikt sjoko-proteinpålegg og boken «Bakeglede uten sukker». Denne pakken vil garantert gi inspirasjon til mange sunne bakeoppskrifter og deilige smaksopplevelser.

2) Treningsbag
Treningsbagger blir både slitte og møkkete – en ny sporty bag er derfor noe alle setter pris på. I tillegg kan dette bidra med ny treningsmotivasjon! Med en solid og kul treningsbag fra Proteinfabrikken har man god plass til både treningsklær, sko, shaker og matboks.

3) Energidrikk Crystal Sugarfree
Dette er en energidrikk med herlig fruktsmak. I tillegg er den sukkerfri og inneholder koffein – perfekt i forbindelse med trening eller bare når man trenger en liten oppkvikker! Dette er et favorittprodukt blant jentene!


4) Treningstøy
Nye og freshe treningsklær er alltid en sikker vinner blant sporty damer. På Proteinfabrikken.no vil du garantert finne noe som passer perfekt til den spreke jenta du skal handle julegave til. Velg blant kule treningstights, fargerike sportstopper, behagelige hettegensere, singletter og mye mer.

5) Shaker
En shaker er et must å ha i treningsbagen. Denne beholderen kan brukes til så mangt og det finnes mange kule design å velge mellom på Proteinfabrikken.no. Shakeren passer perfekt som vannflaske under treningsøkten, og etterpå kan du fylle den et par scoops av proteinpulver for å sikre deg god restitusjonspåfyll. PSST! Kjøp med en pakke proteinpulver til den som skal få shakeren i julegave, så gjør du et ekstra godt inntrykk.

Kommentarer

kommentarer