5 julegavetips til han

Gjør unna julegaveshoppingen hos Proteinfabrikken.no – superenkelt, tidsbesparende og praktisk!

1) Big Mass PRO Bag Gainer
Dette produktet er perfekt for han som ønsker å sikre seg vektøkning med økt muskelmasse og gode resultater fra treningen. Big Mass Pro fra Proteinfabrikken er fullpakket med næringsstoffer. Her får du en blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner. Big Mass Pro Gainer er testet av landets ledende styrketrenere, strongmenn og kroppsbyggere for å tilføre kroppen energi og næring for styrke og muskelvekst.

2) Treningsdagbok
Det er flere fordeler ved å ha en egen treningsdagbok. Ikke bare får man loggført treningen, men man kan planlegge treningsuken, evaluere de ulike øktene og ikke minst notere hva slags del- og hovedmål man jobber mot. Med en plan for den kommende treningsuka er det også mindre sjanse for at du dropper de planlagte øktene. En treningsdagbok vil bidra med ny motivasjon og gjøre det enklere å følge med på framgang og progresjon. Dette er en super gave å gi til både nybegynnere og de mer erfarne innen treningsverden!

3) Superhero Shake
En shaker er et must å ha i treningsbagen og hos Proteinfabrikken finner du de kuleste Superhero-Shakerne. Med en Superhero Shake får du ekstra motivasjon på trening! Produktet har ekstra stor drikkeåpning og skrulokk med gummipakning som gjør den garantert lekkasjefri! Andre fordeler med disse shakerne er at de er lette å rengjøre og har en ekstra sterk konstruksjon som gjør at de tåler mange runder i oppvaskmaskinen.Denne beholderen kan brukes til så mangt. Shakeren er perfekt som vannflaske under treningsøkten, og etterpå kan du fylle den et par scoops av proteinpulver for å sikre deg god restitusjonspåfyll. PSST! Kjøp med en pakke proteinpulver til den som skal få shakeren i julegave, så gjør du et ekstra godt inntrykk.

4) Liquid Chalk Grip
Det finnes ikke noe mer irriterende enn å gå glipp av et løft fordi grepet svikter, men med Liquid Chalk Grip får du et hardere grep som kan bidra til mer progresjon og nye personlige rekorder på treningen! Liquid Chalk Grip legger til rette for optimalt grep på løftestangen og hantlene uten å støve rundt om i gymmet. Dette produktet slites ikke lite lett av nevene og fører til både hardere og tørrere grep. I tillegg er Liquid Chalk Grip et produkt man har lenge da du trenger kun cirka en halv teskje i håndflaten før du skal i gang med løftene. Liquid Chalk Grip er ikke bare et nyttig verktøy på treningssenteret, men også innen klatring og turn vil man ha god nytte av produktet for å få bedre grep.

5) Lazy bag
Lazy Bag er et fantastisk produkt som tar restitusjon på alvor! Du kan sitte for å lese bøker eller ligge rett ut for å hvile eller sove. hvile. Ikke noe er bedre enn å legge seg i en Lazy Bag etter hard trening og litt mat. Lazy bag er laget i slitesterkt materiale og sydd med sterke sømmer for å være holdbar. De mellomliggende bærende sømmer er brettet i fire lag og deretter sydd med fire forsterkningstråder for å gi maksimal styrke. Lazy Bag tåler 180- 200 kilo. Lazy Bag er lett å frakte og passer perfekt når du skal late deg etter lange dager på jobb eller etter harde treningsøkter. Her får du et produkt som er både slitesterk og vannavstøtende. Lazy Bag fyller du enkelt opp med luft. Den er lett å ta med på reise, og passer perfekt til camping, strand og fritid.

Train hard – chill deep!

Kommentarer

kommentarer