5 julegave-tips til den som har alt

Det lønner seg å gjøre unna julegavehandlingen på nett – enkelt, rimelig og praktisk! Her får du 5 gavetips fra Proteinfabrikken.no:

1) Lazy Bag
Lazy Bag tar restitusjon på alvor og er rett og slett en stor, chill sekk som fylles med luft. Den veier kun 1,2 kg og er lett å slenge over skuldrene i den praktiske bærebaggen den er pakket i. Denne er perfekt til å ta med seg på reise, på stranden eller når man bare vil late seg hjemme etter lange dager på jobb eller en hard treningsøkt. Her kan du sitte godt med en bok i hånden, eller ligge rett ut å hvile. Lazy Bag kan brukes både inne og ute. Sekken er varmebestandig, slitesterk, vanntett og motstandsdyktig mot krølling. Med slitesterkt materiale og sterke sømmer er dette en holdbar sekk som tåler opptil 180-200 kilo! Denne er garantert en slager!

media.proteinfabrikken.jpg

2) Proti Pizza Powder
Er det noen som ikke digger pizza? Neppe! Derfor vil denne pizzamiksen passe perfekt enten det er til kjæresten, mamma, storesøster eller lillebror (eller til deg selv!). Sjekk ut denne pizzabunn-mixen fra Proteinfabrikken som er rik på proteiner og fiber samt helt fri for tilsatt sukker. Proti Pizza Powder er den eneste proteinberikede pizzadeigen på markedet som også er glutenfri og laktosefri. Karbohydratene i denne proteinpizzaen kommer bare fra havre og mais. En porsjonspizza inneholder hele 46 gram protein samtidig som kaloriinnholdet er redusert med 60 % sammenlignet med en standard pizza. Med Proti Pizza Powder blir favorittpizzaen litt sunnere! Alt man trenger å gjøre er å tilsette vann og deretter legge på topping etter eget ønske. Deigen trenger ikke å heve og pizzaen er klar for ovnen på under 15 minutter. Med Proti Pizza Powder i skapet kan du alltids lage deg en kjapp, digg og sunnere pizza på null komma niks!

proti-pizza-powder-540g-self-omninutrition.png

Treningsbag, reisebag eller oppbevaringsbag – uansett hva du trenger så finner du flere bagger i ulike farger og design hos Proteinfabrikken. Bagger blir både slitte og møkkete når de har blitt brukt en stund, og en ny sporty bag er derfor noe alle setter pris på. I tillegg kan dette bidra med ny treningsmotivasjon! For å gjøre gaven enda mer personlig anbefaler vi å fylle opp bagen med for eksempel smakfulle proteinbarer, energidrikker, treningstilbehør som strikker og lignende – da blir julegaven ekstra populær!

treningsbag-black-jack-sort-proteinfabrikken.jpg


4) Big 100 Bar Proteinbar – mikspakke 5 stk
Dette er en bestselger fra Proteinfabrikken smekkfull av god smak og hele 30 gram protein per bar. I denne pakken får man 7 smaker slik at man selv kan finne sin favoritt: Banan, Peanøtt karamell, Kokos, Mørk sjokolade, Cashew karamell, Mandel crisp og Salt karamell. Alle barene leveres med deilig sjokoladeovertrekk.

big-100-mix-pack-5-barer-med-alle-vare-smaksvarianter.jpg


De siste årene har Big 100 Bar fra Proteinfabrikken flere ganger gått til topps i ulike ernæringstester: LES MER HER.

 
5) Food Bag
Med denne matbaggen kan du enkelt ta med deg måltider til jobb, i bilen, på reise eller til trening. Når du bestiller Food Bag fra Proteinfabrikken får du også med 3 matbokser som selvfølgelig passer perfekt i denne baggen! I tillegg er det god plass til kjøleelementer og shaker.
food-bag-small-rod-farge-proteinfabrikken.jpg

Kommentarer

kommentarer